Yussuf Poulsen ser rødt - Emil Berggreen scorer

23/02/2015

Det gik vidt forskelligt for de to danskere på banen, da Eintracht Braunschweig og RB Leipzig mandag aften mødtes i den næstbedste tyske fodboldrække.

Den tidligere Hobro-angriber Emil Berggreen fejrede sin første startplads for Braunschweig med at bringe hjemmeholdet foran 1-0 kort før pausen.

Det var 21-årige Emil Berggreens første mål for Braunschweig.

Tre minutter før tid var det så 20-årige Yussuf Poulsens tur til at komme i fokus.

Det skete, da den danske landsholdsspiller måtte indkassere sit andet gule kort, så han måtte forlade banen med et rødt kort fra dommeren.

Få minutter forinden havde RB Leipzigs Dominik Kaiser udlignet til slutstillingen 1-1, i øvrigt efter oplæg fra Yussuf Poulsen.

Med det uafgjorte resultat ligger Eintracht Braunschweig nummer fem i 2. bundesliga med 34 point for 22 kampe. Klubben har ikke vundet i tre ligakampe i træk.

RB Leipzig er nummer otte med 30 point. Yussuf Poulsens klub er uden sejr i fem ligakampe på stribe.

Danskeren er topscorer for RB Leipzig med otte mål.