Zidane: Her er spilleren, der har imponeret mig mest i år

Derfor kan det også noget overraskende, at den tidligere verdensetter, Zinedine Zidane, peger på Gareth Bale som den spiller, der har imponeret ham mest i Europa i år. Han mener ikke, at waliseren har langt op til de to andre i den samlede rangorden.

- Den spiller der har imponeret mig mest, spiller faktisk ikke Champions League i år. Han spiller i 'den anden' turnering. Det er Bale. Han er unik. Han får tingene til at se lette ud, hans tempo er frygtindgydende og hans acceleration er utrolig fordi han kan skifte gear på så små områder, lyder rosen fra 'Zizou'.

Og han fortsætter med at lovprise den unge Tottenham-spiller.

- Desuden har han en rigtig god teknik, det må man ikke glemme. Han har virkelig imponeret mig. Hver gang han får bolden, kan han overraske dig, siger den tidligere Real Madrid-spiller.

Med Zidanes titel som sportsdirektør i netop Real Madrid, kan hans flotte ord om Bale ikke undgå at puste til rygterne om et eventuelt skifte fra White Hart Lane til Bernabeu. Og den lynhurtige kantspiller er heller ikke afvisende.

- Det ville være rart at opleve andre ligaer og kulturer. Jeg er ikke bange for at tage udenlands. Hvis det rigtige tilbud og den rigtige klub dukker op, så må jeg se på det, sagde Bale i vinters.

Det anslås, at Tottenham vil have omkring 50 mio. pund (ca. 470 mio. kr.) for overhovedet at overveje at lade Bale gå.

 

Dagens Gossip