Zlatan lokker Rooney til PSG

Der bliver rystet på hovedet over hele linjen, men alligevel vil rygtet ikke dø. Selv om Manchester United hævder, han ikke er til salg, og Paris St. Germain fastholder, at der ikke er kontakt, meldes Wayne Rooney konstant på vej væk fra Old Trafford til fordel for den franske hovedstad.

Nu smider den største stjerne i PSG, Zlatan Ibrahimovic, mere brænde på det interessante bål. Det gør han ved at smide en luns lokkemad ud til Rooney. - Hvis han vil være en del af det bedste projekt i international fodbold, er der kun én klub for ham. Kun han kender beslutningen, han skal træffe til sommer, men projektet, vi er ved at bygge op, er krystalklart, siger Zlatan ifølge Sky Sports, inden han udpensler hvad det ambitiøse, franske projekt går ud på. .

- Vi er ikke tilfredse med at være den dominerende klub i Frankrig, vi vil også være Europas bedste, understreger Ibrahimovic.

PSGs offensiv huser i forvejen store navne som brasilianske Lucas Moura og argentinske Ezequiel Lavezzi, men Zlatan ser hellere end gerne Wayne Rooney slutte sig til den flok. Derfor bakker han sin ledelse 100 procent op, hvis de beslutter at hente Manchester United-spilleren tværs over den engelske kanal.

.- Jeg forstår, hvorfor ejerne er interesserede i Rooney. Han er en af de ti bedste angribere i Europa, slutter Zlatan.

 

Dagens Gossip