Zlatan og Paris SG smider tomålsføring i slutminutterne

Hvis stjernebesatte Paris Saint-Germain ikke vinder det franske fodboldmesterskab i denne sæson, vil lørdagens hjemmekamp mod Caen være et af de punkter, hvor skal årsagen skal findes.

Pariserne - der med en sejr ville være rykket op på førstepladsen i den franske liga - så ud til at cruise mod en problemløs sejr, da holdet førte 2-0. Men det lykkedes meget overraskende gæsterne at slå tilbage med to mål i kampens sidste minutter.

Stadionuret stod på 89, da Emiliano Sala reducerede til 1-2, og i dommerens overtid udlignede Hervé Bazile til 2-2.

Dermed fortsatte Paris Saint-Germains noget skuffende sæson, hvor holdet har spillet for meget uafgjort. Det er 10. gang i 25 ligakampe, at det forsvarende mesterhold må nøjes med det ene point.

Alt så ellers ud til at gå efter planen, da Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi bragte hjemmeholdet foran med 2-0 inden pausen.

Men til stor skuffelse for publikum på Parc des Princes var det altså ikke nok mod de upåagtede gæster, der indtager 14.-pladsen i ligaen.

Paris Saint-Germain forbliver på tredjepladsen et point efter førende Lyon, der har en kamp til gode.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip