Hun hælder varm chokolade på bobleplast - vent til du ser det færdige resultat

Foto: Youtube

Perfekt til sommerens fester!

Opdateret: Vi er siden publiceringen af artiklen blevet gjort opmærksom på, at bobleplast ikke er godkendt til brug i forbindelse med fødevarer. Derfor opfordres det ikke, at man forsøger at lave desserten.

Fødselsdage, skoleafslutninger og bare almindelig hygge. En kage gør gode stunder bedre.

Med dette trick kan du oven i købet kreere én, som får dig til at virke som en ægte konditor.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et chok, da hun kommer ud af lokalet

Du skal bruge en færdig kage, 200 gram chokolade og bobleplast.

Sådan gør du:

Bræk chokoladen i mindre stykker, læg det i en skål og varm det i mikroovnen indtil det er smeltet. Rør rundt, så massen er jævn.

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten omkring kagen, så du kan se, hvor meget du skal bruge.

Foto: Youtube

Læg bobleplasten med boble-siden opad på et bord. Hæld chokoladen ud over hele plaststykket.

Foto: Youtube

Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten med chokoladen inderst omkring kagen.

Foto: Youtube

Vent yderligere 10 minutter og fjern så bobleplasten.

Foto: Youtube

Dekorér eventuelt kagen med lidt frugt. Så ser den virkelig smuk og professionel ud.

Foto: Youtube

Vil du gerne have en mere uddybende forklaring?

Så kan du se videoen herunder:

 

Læs også

Andrea led af migræne i 25 år - fik sit liv tilbage, da hun droppede to ingredienser i sin kost

 

 

Dagens Gossip