Dansk Folkeparti sletter opslag: Her er indlægget, som du ikke måtte se

En kæk kommentar om kontanthjælp og Muhammedtegninger endte på Dansk Folkepartis Facebookside, som nu har valgt at fjerne opslaget.

Med et klik fik Dansk Folkepartis lokalforening i København pludselig en del opmærksomhed på Facebook i weekenden, da et opsigtsvækkende opslag dukkede op.

"TÆNK hvis man fik trykt alle Muhammed-tegningerne på danske pengesedler! Gad vide hvor mange der så ville nægte at modtage kontanthjælp?",  lød opslaget.

Lørdag delte Dansk Folkepartis lokalforening på Facebook opslaget med følgende kommentar:

"Det giver udtrykket "sorte penge" en helt ny betydning".

Læs ogsåAdvarsel mod STÆRKE billeder: Kan du identificere liget i plastiksækken?

Opslaget er et udklip af en statusopdatering fra en anonym bruger. I en fart blev opslaget vældig populært, og et velvoksent antal delinger, likes og hyldende kommentarer poppede frem.

Men i dag valgte Dansk Folkeparti København at slette opslaget for at undgå misforståelser.

- Vi synes selvfølgelig ikke at opslaget er særlig smart, så det er fint at det er blevet taget ned igen. Men så er der heller ikke så meget mere i det. Det er en vits, der har floreret på Facebook i længere tid, siger Steen Thomsen, organisationskonsulent hos Dansk Folkeparti, til TV2.

Se opslaget her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip