10 grunde til at onani er sjovere end sex

Foto: Shutterstock

Der skal to til tango, men heldigvis kun én til onani.

Det er ingen hemmelighed, at onani er godt og grundigt tabubelagt.

Ikke desto mindre er masturbation uofficielle nationalsport for mange danskere, der i det skjulte nyder en omgang erotisk selvforkælelse. 

Langt de fleste er dog enige om, at mens onani er godt, så er sex bedre.

Men er det nu også det?

Det kan måske lyde som et vanvittigt postulat, men faktisk så findes der en række oversete fordele ved masturbering, som alt i alt medvirker til, at onani måske i virkeligheden er endnu bedre end sex.

Her får du i hvert fald 10 gode grunde.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

1. Du kan gøre det overalt: Okay, der er måske steder, hvor en omgang ’underlivsmassage’ kan virke vældig upassende, men livet som onanist er stadig væsentlig mere fleksibelt i forhold til at skulle tilfredsstille sig selv med en partner.

2. Det tager ingen tid: Selvom sex kan gå stærkt, hvis der er tale om en ’ quicky’, så er det stadig ingenting i forhold til, hvor hurtigt du kan erhverve dig en orgasme, hvis du gør det selv.

3. Du bestemmer: Når du onanerer, så er der ingen partner, som du skal tage højde for og hensyn til. Det betyder, at du kan gøre lige, hvad du vil, mens du prygler aben. Du kan gøre det iført morgenkåbe og svømmefødder, mens du råber lige det navn, du har lyst til, uden at nogen stempler dig som en tosse.

4. Det er ikke omfattende: Selvom sex kan gennemføres nogenlunde hurtigt og effektivt, så skal der som regel både tænkes forspil, afmontering af tøj samt efterfølgende efterspil ind i processen. Når du onanerer, behøver du ikke ligge og putte med dig selv bagefter.

5. Du er sikker på at komme: Manglede orgasmer er og bliver et tabu i forbindelse med sex, men når der står onani på programmet, så skal du kun sørge for din egen orgasme – en opgave som bør være ret overskuelig.

Læs også

Denne beskidte sexfantasi holder du hemmelig ifølge dit stjernetegn

6. Du forstyrrer ikke underboen: Det kan godt føre nogle naboklager med sig, når først I rigtig går til stålet i dobbeltsengen. Det er dog de færreste, der skriger som et abebur, mens de onanerer, så derfor bør vrede over- og underboer ikke være et problem, når du selv står for hyggen.

7. Du får det, som du vil have det: Ingen kender dig bedre, end du kender dig selv, og derfor kan du tænke på lige den person eller se lige det porno, som bedst formår at få dig over orgasme-målstregen.

8. Du behøver ikke beskytte dig: For de fleste mennesker er sex forbundet med beskyttelse – hvad end der er tale om et kondom, p-piller eller noget helt tredje. Det slipper du får, når du ondulerer underlivet.

9. Du behøver ikke ringe bagefter: I modsætning til akavede one-night stands, hvor man lover at ringe, selvom man bare var fuld og liderlig, så er onani dejligt uforpligtende. Der er ingen forventninger til dig, og alle er glade og tilfredse, når først det er overstået.

10. Du kan holde pauser: Når du kun har dig selv at tage højde for under en omgang solo-sex, så kan du holde alle de pauser undervejs, som du vil. Tempo styrer du også selv, ligesom der heller ikke uddeles point for hverken udførsel, præstation eller engagement.

Læs også: 9 oplevelser mænd gruer for at blive udsat for i soveværelset

 

Dagens Gossip