10 ting hun tænker, mens du tager hende bagfra

09/06/2017 16:15

Nils Würtzenfeld

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der går mange tanker igennem hovedet på både mænd og kvinder under sex. Men hvad tænker hun, når du tager hende bagfra?

Mest læste i dag

Bagfra, doggy style, baghyler - kær stilling har mange navne, og lige netop den famøse sexstilling, hvor manden på knæ tager kvinden bagfra, er en favorit hos mange.

Især mænd har ry for at være ekstra vilde med denne frække stilling, der ligeledes begejstrer mange kvinder.

Men da ’doggy style’ ikke muliggør megen øjenkontakt, så lægger stillingen til gengæld op til, at den enkelte kan få lov at gøre sig en del tanker undervejs. 

Og hos kvinder er det især følgende tanker, der går gennem hovedet, når de bliver taget bagfra:

1. Gad vide hvordan min numse tager sig ud? Hvad enten hun er udstyret med en numse, der er flad som et strygebræt eller én, der kan gøre selv en Kardashian misundelig, så tænker de fleste kvinder formentlig over, hvordan deres bagparti præsenterer sig imens. 

2. Godt han ikke kan se mine bryster lige nu: Jo større bryster hun har, jo mere bølgegang i barmen opstår der, mens du støder løs bagfra. Er man udstyret med små bryster, er dette muligvis ikke et problem, men mange kvinder med fylde i barmen er ikke begejstrede for deres brysters lufttur under doggystyle.

3. Skal jeg mon kigge på ham? For kvinden er der ikke mange variationsmuligheder, mens man bliver taget bagfra. Ligeledes er fræk øjenkontakt også er en udfordring, men det kan lade sig gøre, og derfor overvejere flere kvinder også, hvor meget de skal søge kontakt, og i hvor høj grad de bare skal lade dig ’passe dit arbejde’.

4. Han nyder det! Kvinder kan både mærke og høre, når du virkelig nyder at være på knæ bag hende. Og din glæde virker som regel også ophidsende den anden vej. Hvad enten bagfra-stillingen er hendes favorit eller snarere et kompromis, så bliver det kun bedre af, at hun kan mærke, at du er ekstra tændt.

5. Hold dig til et hul! Med mindre hun har det helt fint med, at du også inddrager ’det andet hul’, mens du tager hende bagfra så vær sikker på, at du ikke overskrider nogen grænser. Anal-udforskning er nemlig et tabu for mange, og derfor vil flere kvinder ligge og spekulere på, om du nu også kan lade være med at inkludere det allerhelligste hul, når nu det er lige i dit synsfelt.

6. Klask med måde: Mange kvinder kan godt lide små slag i numsen under sex, men omvendt må det heller ikke blive for voldsomt. Med mindre I har en klar Fifty Shades of Grey-aftale om klaske-sex ud over det sædvanlige, så vil hun tænke over, hvis du dasker hende for hårdt i numsen.

7. Dejligt at han tager kontrol: For mange kvinder er doggy style ekstra fræk, netop fordi du som mand tager kontrol og styrer hende. Det underdanige kan ofte virke frækt, og så længe du husker at være opmærksom på hende, så vis endelig, at det er dig, der bestemmer.

8. Brug dine hænder: Hvis du ikke husker at bruge dine hænder, mens du tager hende bagfra, så vil din kvindelige partner helt sikkert spekulere over, hvorfor pokker dine hænder kun er parkeret på hendes hofter. Rør ved hendes numse, ryg, bryster og hvor det ellers føles frækt.

9. Hvor længe bliver han ved? Hvis du som mand udelukkende kører derudaf som en taktfast Duracell-kanin, vil hun hurtigt begynde at overveje, hvor længe dette ensformige knald mon skal stå på. Hvis du til gengæld gør alle de rigtige ting, vil hun i stedet tænke; bare han fortsætter!

10. Hvor er det dejligt! Blandt de mange tanker, der kan flyve rundt i hovedet på din partner, mens du tager hende bagfra, er den primære tanke; ’hvor er det dejligt!’ I hvert fald hvis du er en god elsker og sørger for, at doggy style er ligeså god en stilling for hende, som det er for dig.

Hvis du i øvrigt har en mistanke om, at din kvinde stønner lidt mere i sengen, end dine evner fortjener, så er det måske på tide, at du fintuner dine skills i soveværelset. Læs her om, hvilke tre ting, der med sikkerhed giver kvinder orgasme.