10 ting hun ville ønske du gjorde under et blowjob

01/05/2017 16:00

Nils Würtzenfeld

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du som mand tror, at et blowjob er en envejs-opgave så tro om. Det følger nemlig flere opgaver med tjansen som modtager af orale glæder.

Mest læste i dag

Internettet er som en erotisk Ikea-manual på 1 million sider, når det kommer til gode råd om, hvordan kvinder giver det perfekte blowjob.

Men hvis du som mand tror, at det betyder, at du blot kan læne dig tilbage og nyde din partners finpudsede orale egenskaber, så kan du godt tro om, makker.

Som mand er der nemlig en række ting, som du ligeledes bør vide – og huske! – når du er den heldige modtager af et trut i kødfløjten. Det skriver britiske Metro.

Derfor kan du her blive klogere på 10 ting, som alle kvinde vil ønske, at mænd gjorde, når der er et blowjob i farvandet:

1. Vær sikker på at du har været i bad for nylig: Hvis du som mand skal gøre dig nogen forhåbninger om, at din partner på et senere tidspunkt er villig til at gentage poleringen af din flagstang, så er det alfa og omega, at du for nylig har været i bad. For hvis du er en slyngel til at vaske de ædlere dele, så har du heller ikke ret til at bede om et blowjob, ligesom du udsætter din partner for en særdeles kedelig oplevelse.

2. Sig ja, hvis hun foretrækker at bruge kondom: Det kan godt være, at et blowjob med kondom for dig er som at spise en slikkepind med papir, men det er for pokker ikke dig, der skal have slikkepinden i munden! Derfor skal du heller ikke surmule, hvis din partner foretrækker, at der ryger en regnfrakke på kalorius inden akten. Du skal bare være glad for, at du bliver serviceret sydpå.

 

3. Sæt lyd på: Dette er en balancegang, for selvom igen kvinder gider, at du brøler som en beruset søko, så er der heller ingen kvinder, der finder fornøjelse i at give et blowjob til en stille mus. Derfor skal du sætte noget lyd på. Ikke mindst så din partner kan høre, at hun gør det rigtigt, og at du nyder det. Jo mere du tilkendegiver, at du elsker hendes berøringer, jo bedre bliver oplevelsen også for hende.

4. Hold dig vågen: Dette punkt bør give sig selv, men hvis du kan mærke, at eksprestoget til drømmeland er på vej, og hun til tilbyder et blowjob, så tak venligst nej, hvis du tvivle på, at du kan holde dig vågen. Der er nemlig ikke noget mindre charmerende end at falde i søvn, mens andre knokler for at tilfredsstille én seksuelt.

5. Lad vær med at stille spørgsmål: Din partner har bogstavlig talt taget munden fuld for din skyld, hvilket betyder, at du kun skal koncentrere dig om at stønne og nyde det. Derfor; lad for Guds skyld vær med at snakke til hende eller stille spørgsmål undervejs, når hun har svært ved andet end at brumme. Også selvom du prøver at spice det hele op med lidt dirty-talk, så er det en dårlig idé, at kræve svar, mens hun er travlt optaget. Så må du i stedet gøre det til en monolog, hvori du roser hende.

6. Giv gerne gode råd: Det er ikke ubehøvlet, hvis du på en ordentlig måde blander dig undervejs. Så længe du ikke insinuerer, at hun gør et dårligt stykke arbejde, så kan du sagtens bede om, at hun eksempelvis inkluderer hænderne eller koncentrerer sig om et bestemt område. Læg især vægt på når hun gør noget, der er særlig godt og fremhæv det.

7. … og sig hvis det er dårligt: Ligesom hun bør roses undervejs, så bør du også sige til, hvis noget er helt ad helvede til. Livet er for kort til dårlige blowjobs, og i stedet for at du skal ligge og kæmpe dig igennem en katastrofal omgang oralsex, så sig for pokker til, hvis hun skal stoppe eller forsøge sig med en anden teknik.

8. Lad vær med at trække det ud: Det er muligt, at du nyder hvert sekund og ikke ønsker, at det skal stoppe, men det er uhyggeligt egoistisk, hvis du igen og igen og igen forsømmer en presserende orgasme, mens hun ligger og får mere og mere ondt i kæben. Alting har en ende – også verden bedste blowjob. Glæde dig i stedet til det næste.

9. Lad vær med at presse hendes hoved nedover den! Det kan ikke siges tydeligt nok af samtlige kvinder verden over: Lad for dælen vær med at presse din partners hoved nedover dit stive lem i håb om, at hun liiige tager en centimeter eller to mere i munden. De færreste kvinder er ligesom dem, du ser i pornofilm og at ’deep thoughte’ er kun noget, de færreste mestrer. At ’hjælpe’ hende på vej med din hånd virker både grådigt og meget ufølsomt.

10. Sig til før du kommer: Som den gentleman du er, er det altid en fin idé at signalere, når du er på vej til at fyre din ladning af sted. Hvad enten din partner er okay med, at du kommer i hendes mund, eller om klatten skal leveres et andet sted, så vil de fleste kvinder gerne lige have et lille vink, når festen er ved at være slut.

Læs også: 5 grunde til at den slappe tissemand er totalt undervurderet