11 tegn på, du er det bedste knald, han nogensinde har haft

Hvordan ved man egentlig, om man er god til sex?

Cosmopolitan har samlet en stribe bud på, hvordan en kvinde kan lure, om hun er den bedste sexpartner, han nogensinde har haft. Eller én af dem i hvert fald.

1. Han skal komme sig bagefter
Hvis han ligger og pruster og stønner længe efter sex, og han derefter er nødt til at bælle et par glas vand og strække sig, og han har røde pletter på halsen og kinderne, og han slutteligt falder dybt i søvn, så kan du være sikker på, at det var en intens omgang. Det er et godt tegn.

2. Han kommer flere gange
Dette hører til sjældenhederne. Især i årelange parforhold. Men hvis du kan få ham til at komme flere gange i løbet af akten - for eksempel ved et blowjob under forspillet og derefter under selve sexseancen - så er du lidt af en gudinde, og så kan du være sikker på, at han er helt udmattet på den gode måde bagefter.

Læs også

Mands kæmpe ølmave viste sig at være noget helt andet

3. Han falder i søvn øjeblikkeligt
Det kan være lidt af en skuffelse af konstatere, at ens partner er faldet i søvn lige efter sex, men det er faktisk et godt tegn. Udløsningen udmatter nemlig mænd og får dem til at slappe helt af - så tag det som et kompliment. 

4. Han smider alt for at se dig
Når du sender en sms sent om aftenen og spørger, om han har lyst til at komme forbi, så ved han godt, hvad det betyder. Og hvis han ligefrem smider alt, han har i hænderne for at se dig, så er det sandsynligvis et tegn på, at du er et herligt knald.

5. I har sex i timevis
Hvis I kan bruge en hel dag i sengen, hvor I har svedig, ulækker, fræk og intens sex flere gange - kun afbrudt af pizza og Netflix - så er det et rimelig tydeligt tegn på, at han ikke kan holde fingrene fra dig, fordi du er fantastisk.

6. Han fortæller dig det
Hvis han ligefrem siger til dig, at I har haft den bedste sex sammen, han nogensinde har oplevet, så er der jo ikke så meget at rafle om.

7. Han smiler bredt efter sex
I er begge lige kommet og er helt forpustede. Du kigger på ham og konstaterer, at han har et kæmpe, fjoget smil på læberne, som han ikke kan viske ud. Det betyder kun én ting: Han er blæst væk over, hvor godt det var.

Læs også

5 ting en mand tænker, første gang han trænger op i dig

8. Han er altid klar
Om der er fodbold, en god serie i fjernsynet, eller I ligger på et tæppe i en skov: Han vil altid have dig.

9. Det er aldrig to ryk og en aflevering
Han elsker jeres sex for meget til at haste igennem seancen. Han nyder hvert sekund, og det betyder også, at han er glad for forspil og efterspil, fordi hvert et øjeblik er så fantastisk.

10. Du lærer ham tricks
En sikker måde at imponere ham på med dit sexgame er at ryste dine bedste tricks ud af ærmet. Du giver ham de mest intense og overraskende blowjobs, og du tager initiativ til stillinger, han end ikke havde fantasi til at forestille sig. Hvad mere kan han ønske sig?

11. Han har aldrig haft andre
I så fald kan du være HELT sikker på, at du er hans favoritknald. Tillykke!

Medarbejder i H&M gik ind i prøverum efter kvindelig kunde: Synet fik hende til at slå alarm

 

Dagens Gossip