15 pinlige sexfantasier du aldrig kommer til at afsløre for nogen

Seksuelle præferencer er individuelle - og det samme er fantasier. Men mens nogle sexdrømme har godt af at blive afsløret og udlevet, så findes der andre, som er så beskidte, at du næppe finder modet til at afsløre dem for din partner.

Nogle sexfantasier er så forskruede og perverse, at de aldrig bliver delt med nogen. Og måske er det også bedst sådan.

Mens mange kærestepar og ægtefolk er gode til at lege med hinanden og sætte krydderi på sexlivet med rollespil og akavede stillinger, så findes der alligevel nogle lyster, som er så vanvittige, at du VED, at du aldrig får din partner med på det. 

Du ville alligevel aldrig turde afsløre, at du har de fantasier, og derfor får de lov at blive i forestillingernes verden, hvor de sætter gang i din puls og dit blodomløb, når du tænker på dem. 

Læs også

6 tydelige tegn: Tjek om din kæreste også er din bedste ven

Med inspiration fra Buzzfeed kommer her 15 pinlige sexfantasier:

1) Sex foran et kamera
Du bliver vild i varmen ved tanken om, at nogen kigger med og onanerer til synet af dig, der har sex. Derfor bliver du opstemt ved tanken om en kameralinse, der peger på dig og en sexpartner, mens I går til den. Desuden finder du det frækt at se videoen bagefter. Tanken om at se, hvordan du selv ser ud under sex, tænder dig. 

2) Sex med en politibetjent
Tanken om at blive stoppet af en lækker betjent, som giver dig håndjern på og tager dig både blidt og hårdt på sin køler, inden du får lov til at slippe for en bøde og køre videre, er sådan en fantasi, du sandsynligvis aldrig kommer til at udleve. Men man har vel lov at drømme.

3) Sperm i en kop
Du har lyst til at smage din egen sperm - hvis du da ikke allerede har smagt den. Du er ikke afvisende over for at komme i en kop og tage en tår, bare lige for at prøve. Men du fortæller det næppe til nogen. 

4) Madsex
Mange (!) mennesker har en sær fetish, og for nogle er mad omdrejningspunktet for de mest lumre drømme. Der findes faktisk personer derude, som tænder voldsomt på at blive bundet fast og fodret med fed mad. Andre tænder på at føre gaflen og se partnerens mave vokse. I drømmenes verden ender hele seancen med forløsende sex midt i pizzabakker og tomme tallerkener. 

5) Gruppesex
Bunkepul. Orgie. Du har våde drømme om at have sex med et rum fuld af mennesker. Dem alle sammen. Mænd og kvinder. I er nøgne, og I deler hinanden på kryds og tværs og kommer igen og igen. 

6) Sex med fremmed - foran kæresten
Du elsker at have sex med din kæreste, men tanken om at have sex med en helt fremmed, mens din udkårne kigger på, gør dig vild i varmen. Men du tør næppe dele drømmen med din partner, og derfor må det blive ved fantasien. 

Læs også

Fræk undersøgelse: Så længe varer et gennemsnitligt samleje

7) Sex i offentligheden
Her snakker vi ikke bare om samleje dybt inde i en skov, hvor I med sikkerhed ved, at I ikke bliver spottet af nogen. Nej. Du er besat af ideen om at have sex på et sted, hvor det er heldigt, hvis I ikke bliver opdaget. For eksempel på stranden ved højlys dag eller midt under en koncert - eller hvad med i en port, hvor folk går lige forbi?

8) Sex med en nær person
Bare fordi det er forbudt, betyder det ikke, at du ikke bliver tiltrukket af dine venner, deres kærester og sågar dine egne familiemedlemmer. Men fordi du ikke har lyst til at ødelægge den gode stemning til den kommende påskefrokost, lader du fantasien forblive en fantasi. 

9) Toiletsex
For nogle er det den mest frastødende tanke i verden, men for andre er det den frækkeste drøm. Leg med bæ og tis under sex. Hvis du ikke kan lade være med at lege med tanken og ønsker at udleve fantasien, så er dine chancer nok bedst på et datingsite. Din kæreste eller ægtefælle kan virkelig blive skræmt væk.

10) Dominans
Du har lyst til at blive domineret af din sexpartner. Han eller hun skal gøre med dig, hvad de har lyst til. Din krop er deres til fri afbenyttelse. Eller måske har du den omvendte fantasi: Du har lyst til at dominere en anden. Binde dem fast og bruge dem til din egen nydelse. 

11) Sex med ældre eller yngre
Du drømmer om sex med en bedstemor eller bedstefar - eller en person, der er en del yngre end dig. Det er ikke en atpisk fantasi at forestille sig sex med en person, hvor aldersforskellen er bemærkelsesværdig. Men tør du gøre noget ved det?

Læs også

Dit stjernetegn afslører: Dette er det mest beskidte, du er villig til at gøre under sex

12) Dildosex 
De færreste mænd tør indrømme over for deres kæreste eller ægtefælle, at de har lyst til at mærke en stor dildo i numsen. Gerne med en strap on. Men faktisk er der mange nerveender samlet i endetarmen, som kan gøre oplevelsen fantastisk - og derfor er det måske værd at springe ud i det. Alternativt kan man gøre det selv. 

13) Blind sex
Du bliver opstemt af tanken om at blive knaldet af en fremmed person, mens du har bind for øjnene. Du kan mærke vedkommende, men du ser aldrig ham/hende. Din fantasi kan formentlig blive udlevet i en swingerklub, hvis du har modet til at besøge sådan et sted. 

14) Prostitution
Du kan godt lide ideen om at blive købt til en særlig seksuel ydelse og tilfredsstille en anden for penge. Eller du drømmer om at være kunde. Fantasien er formentlig ikke unormal, men tør du tale med din partner om det? I så fald er et rollespil en oplagt mulighed.

15) Farlig sex
Du har fantasier, som er så forbudte, at du ikke engang vil dele dem med dine næreste venner. For eksempel denne: At blive tvunget til sex. Et godt eksempel på en sexdrøm, som kun er fræk i fantasien. 

Det gode (og lidt uhyggelige) ved internettet er til gengæld, at det er muligt at finde videoer af alle slags absurde lyster, der bliver udlevet foran et kamera. På den måde kan du gå mæt i seng.

Læs også 7 ting som mænd håber sker HVER gang under sex.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip