Josefine vandt pris for 'årets bryster' ved Reality Awards: Derfor nægtede hun at modtage prisen

13/01/2018 11:45

Kasper Rasmussen

Sex og samliv
Arkivfoto: Shutterstock
Arkivfoto: Shutterstock
Reality Awards 2018 gik ikke helt som planlagt.

Mest læste i dag

Fredag var der Reality Awards 2018, som blev afholdt på Docken i Københavns Nordhavn.

Men showet forløb ikke helt som planlagt. 

Mange havde formentlig set frem til kåringen af ’Årets Bedste Bryster’, men arrangørerne og publikum fik sig lidt af en overraskelse, da vinderen skulle kåres. 

Vinderen blev den 18-årige Josefine Sandby, som er kendt fra TV2 ZULU-programmet 'Pigerne', men det var ikke Josefine Sandby som mødte op på scenen for at modtage prisen. 

I stedet var det hendes storesøster Ulrikke Sandby som gik på scenen, hvor hun meddelte det festklædte publikum, at hendes lillesøter nægtede at modtage prisen. 

- Min søster ville ikke komme og vil ikke have prisen, så det er jeg mødt op for at fortælle, sagde Ulrikke Sandby på scenen. 

Årsagen er, at hendes lillesøster ikke stillede op i ZULU-programmet for at vise sin krop frem.

- Der er aldrig blevet vist bryster i det program. Hun er med i det for at vise sine andre kvaliteter som intelligens og humor.

Ifølge søsteren er Josefine Sandby i stedet blevet nomineret til prisen på baggrund af billeder fra det sociale medie Instagram. Hun er derfor ikke interesseret i at blive kendt for noget, som ikke har med programmet 'Pigerne' at gøre. 

Efter den opsigtsvækkende optræden, fortæller Ulrikke Sandby, at både Josefine Sandby og hende selv har modtaget mange positive reaktioner. 

6 giftige skænderier der findes i ethvert kærlighedsløst forhold