20 tidlige tegn på din partner er utro

Foto: Shutterstock

Er din partner pludselig begyndt at arbejde til langt ud på aftenen eller kommer han eller hun hjem med gaver til dig uden grund? Måske er det et tegn på utroskab.

Her giver vi dig en række mulige tegn på ulder i mosen ifølge Redbook.

Nye rutiner

Det første tegn kan være, at din partner har tilegnet sig nye rutiner og vaner. Så hold øje med dem.

Sexlysten er væk

- Et tab af intimitet kan være et klar tegn på, at din partner kigger efter udenomsaffærer. Der kan dog også være andre grunde til, at han eller hun har mistet lysten, så sørg for at tage snakken sammen, siger Shannon Battle, der er parterapeut.

Dårlige undskyldninger

Måske kommer din parnter med dårlige undskyldninger for at komme sent hjem, hvorfor de har travlt eller andet, der lugter af utroskab. Så vær på vagt over for dårlige undskyldninger. 

Ingen svar på SMS

Du er vant til, at din partner svarer hurtigt og med glæde, når I tekster sammen. Det sker ikke længere. Måske er der noget, der ikke er, som det skal være. 

Læs også

Se listen her: Disse stjernetegn er de mest utro

Du indgår ikke i planerne

Måske lægger han sommerferieplaner uden dig, eller måske tager hun på weekendtur for at være alene. Hold øje med, om du er en del af planerne. 

Altid øjnene i telefonen

Den er oplagt. Pludselig er din partner begyndt at blive hemmeligsfuld og skjuler, hvad vedkommende foretager sig hele tiden med sin telefon. Det kunne være lugten af utroskab. 

Din partner er opfarende

Er din partner oftere vrissen og svarer grimt og kortfattet tilbage uden grund? Det kan betyde, at vedkommende har mistet interessen i dig og måske er utro. 

Ingen villighed til kompromisser 

Alle parforhold indebærer en række kompromisser, så der kan være en balance i forhold til begge parters behov. Hvis din partner pludselig ikke længere er villig til at indgå kompromisser, er der måske noget galt. 

Du får gaver uden grund

Så er der muligvis en kæreste, der har dårlig samvittighed. Som parterapeut Janet Zinn siger:

- Overkompensation kan være et tegn på begyndelsen af en affære. Ofte vil en partner gå langt for at gøre ekstra søde ting for at kompensere for deres opførsel. Hvis din partner pludselig begynder på den slags, kan det være, du lige skal have spørge yderlige ind til det.

Nye tricks på lagnerne 

Foto: Nye sexstillinger / Shutterstock

Så vil din partner pludselig prøve nye stillinger og ting, som I bestemt ikke plejer, når I sex. Måske er der nogen, der har fået inspiration i selskab med andre. 

Ekstra tid foran spejlet

Nyt tøj, ny parfume eller måske flere ture i træningscentret og mere tid foran spejlet. Det kan være et tegn på, at din kæreste gør kur til en anden. 

Din mavefornemmelse

Du kan mærke, der er noget, der ikke er, som det skal være, men du kan ikke sætte en finger på præcist hvad. Din intuition kan være en god vejviser – også hvis din partner er utro. 

Dine jokes er ikke sjove længere

I plejede at grine af hinandens vittigheder og skæve indfald. Men det er slut. Din partners grin er forstummet. Måske er det et tegn på, at han eller hun har snøren ude efter en anden. 

Masser af hvide løgne

- Hvide løgne i et parforhold er aldrig i orden. Ærlighed er altafgørende. En masse små løgne kan føre til store løgne, mener parforholdseksperten Michele Kerulis. Så hold øje med de små, hvide løgne, der kan være et tegn på utroskab.

Du bliver beskyldt for alt

Så er der det ene i vejen og så det andet. Pludselig bliver du bebrejdet alt fra stort og småt af din partner. Og det plejer vedkommende ikke. Også et muligt tegn.

Øjenkontakten er forsvundet

I plejede at kigge hinanden i øjnene hver mulig lejlighed. Nu kigger han alle andre steder hen, eller hun undgår at se dig i øjnene. Det kan være, din partner er bange for en ubehagelig konfrontration, der kan afsløre utroskabet, så vogt dig for den manglende øjenkontakt. 

Familien underprioriteres 

- Hvis din partner pludselig prioriterer andre ting over kvalitetstid med dig og børnene, kan det være et tidligt tegn på utroskab. Et sådant niveau af manglende engagement kan betyde, at din partner får sit behov for samvær tilfredsstillet andre steder, siger psykologen Rhonda Richard-Smith.

Din partner har fået en ny sjov hobby

Så skal der pludselig ske noget nyt. En sjov fritidsinteresse som din partner hele tiden skal ud til. Det kan være lugten af utroskab. 

Din partner vil ikke binde sig

Hvis din partner ikke har lyst til at have en samtale om, hvorvidt I skal tage skridtet længere i jeres forhold, eller hvor seriøst han eller hun går ind i forholdet, kan det være et tegn på, at vedkommende også får tilfredsstillet sine lyster andre steder. 

Ven igen på eks-kæresten på Facebook

Pludselig er din partner igen blevet venner med en, som han eller hun tidligere har været kærester eller haft en affære med. Lidt mærkeligt? Måske er det fordi, de har gang i noget snavs.

 

Dagens Gossip