2021: Danske kvinder drømmer om en gylden hud – men en ”hvid stjerne”

05/07/2021 12:43

Valdemar Lind

Sex og samliv
Foto: Annoncør
Foto: Annoncør
Selvom vi alle selvfølgelig drømmer om en smuk, gylden og solbrun hud til sommer, virker det til, at især danske kvinder tager naturlige metoder i brug for et forspring.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links 

Men der er dog bestemte områder på kroppen, hvor kvinder foretrækker en lidt blegere hud, bekræfter webshoppen ShytoBuy.

Sommerklar betyder ofte, at vi skal have smidt de overskydende kilo, vi har taget på i løbet af de kolde vintermåneder, og at vi gerne vil have en flot, solbrun hud. Kvaliteten af den danske sommer har dog en tendens til at svinge lidt, og vi skal ofte kæmpe med regn og skyer på himlen, som forhindrer os i at tage sol. Solarium er selvfølgelig et alternativ, men eksperter siger klart, at det er sundhedsskadeligt og øger risikoen for at udvikle hudkræft.

Naturlige alternativer til gylden hud

Men det virker dog til, at flere og flere vælger naturlige alternativer i form af kosttilskud for at få hjælp til at få opfyldt drømmen om en gylden og sund glød.

Nye tal fra den populære webshop ShytoBuy.dk afslører nemlig, at de siden den 1. januar har solgt for hundredvis af SunGlow selvbruner kosttilskud til solhungrende danske kvinder.

"Det er et af vores mest populære kosttilskud til at optimere solbadning, og da danskerne har besvær med at komme ud at rejse til sydens sol og varme igen i år, har vi bemærket en stigende interesse for tilskuddet", udtaler ShytoBuy.

SunGlow selvbruner-tilskuddet fungerer på den måde, at det indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer til at støtte kroppens produktion af melanin, som så kan give en sundere glød uden at opholde sig ude i solen i for lang tid.

Men ikke hele kroppen skal være brun – ”stjernen” skal være hvid

ShytoBuy oplyser dog også, at selvom mange kvinder vælger at få naturlig hjælp til en gylden hud, så er der andre områder på kroppen, som de danske kvinder foretrækker er lyse. Mere præcist anus.

For mange efterspørger og køber nemlig analblegecremen Star White, og selvom et blegt numsehul ofte er noget, som man forbinder med pornoindustrien, er det blevet populært blandt privatpersoner at blege lige netop det område. Hvilket der selvfølgelig er mange grunde til, men ofte skyldes drømmen om en ’hvid stjerne’, at man med en pænere og renere anus kan give sexlivet et løft, og når man er tilfreds med sin egen og partners krop, vil det automatisk føre til en bedre seksuel oplevelse for begge parter.

Og selvom analblegning kan lyde skræmmende, er det helt ufarligt. Dog er det vigtigt, at man bruger en mild blegecreme specielt udviklet til intim brug uden farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, da intime områder er ekstra udsatte. Her er Star White Blegecreme en af de mest populære i Danmark, da den milde creme udelukkende er lavet af naturlige ingredienser til blegning af intime områder, som selvfølgelig ikke kun begrænser sig til anus, da den også kan bruges til at blege armhuler eller omkring kønsorganerne.

Både SunGlow Selvbruner-kosttilskud og Star White-blegecreme kan købes på ShytoBuy.dk, der siden 2003 har specialiseret sig i at hjælpe mænd og kvinder med deres tabubelagte problemer.