22-årig kvinde født uden tissekone - nu besvarer hun spørgsmålet på alles læber

Kaylee Moats var 18 år gammel, fik hun at vide, at hun ikke havde en tissekone.

Hvordan har man sex uden en vagina? Det ved Kaylee Moats bedre end nogen andre. Hun var 18 år, da hun fik beskeden fra lægen.

Der skulle gå hele 18 år, før den amerikanske pige Kaylee Moats fandt ud af, hvorfor hun aldrig havde haft menstruation.

Da alle hendes veninder begyndte at få menstruation pånær hende selv, begyndte hun at undre sig. Hun kunne heller ikke forstå, hvorfor andre piger havde brug for tamponer. For hvor gjorde de af dem?

- Det var svært at omgås folk i gymnasiet, fordi de hele tiden snakkede om deres menstruationer og senere om graviditeter og børn, fortæller Kaylee til Unilad.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Hun endte med at gå til lægen, og her fik hun en besked, der skulle ændre hendes liv. Indtil hun var 18 år, havde hun ikke været klar over, hvad der var galt med hende. Men det blev hun nu:

- Du har ingen skede, lød den utrolige melding.

 
 

Kaylee Moats er med andre ord født med Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser syndrom, hvorfor hun hverken har en livmoder, livmoderhals, vagina eller skedeåbning.

Spørgsmålet på manges læber er derfor: Hvordan har hun overhovedet sex? Og svaret er enkelt: Det har hun slet ikke.

Den nu 22-årige kvinde har skam en kæreste, Robbie, men på grund af Kaylees manglende skedeåbning, har parret altså endnu ikke haft sex:

- Der gik en måned, før jeg turde fortælle Robbie om min situation. Han var forvirret i starten, men sagde samtidig også, at det ikke ville ændre på hans følelser for mig. Han fokusserer ikke så meget på det sexuelle i vores forhold.

 
 

Kaylee Moats har dog ikke opgivet at få sex. Nu indsamler hun penge til en operation, som vil ændre hendes sexliv for altid. Ved en operation kan Kaylee få skabt en skedeåbning, der vil muliggøre et mere intimt samliv med kæresten.

Operation er enormt dyr. Den koster nemlig hele 96 tusind danske kroner, og netop derfor beder Kaylee nu folk om at donere penge til hendes operation via GoFoundMe.

- Jeg glæder mig til at prøve sex, men jeg er bestemt også nervøs for min første gang. Det gør sikkert enormt ondt, fortæller hun.

Læs også

Kunder finder foruroligende hilsen skrevet i tøjet hos kendt tøjkæde

Parret har heller ikke opgivet drømmen om at få børn, men her er de dog nødsaget til at anvende en rugemor eller adoption, eftersom Kaylee aldrig selv vil kunne blive gravid.

Kvinde bruger sin egen saft fra tissekonen som parfume for at tiltrække mænd - og det virker

 

Dagens Gossip