3 frække til de friske mænd

Vil du ride med på bølgen og prøve den fantastiske nydelse, som prostata stimulatorer giver? Her får du tre bestsellere fra Skandinaviens største sexshop.

 

Denne artikel indeholder affiliate links

Anal sexlegetøj bliver mere og mere populært blandt danskerne. Det gælder især hos mændene, hvor prostata stimulatorer i første halvdel af 2020 er steget med knap 50 procent i forhold til samme periode sidste år. 

Det oplyser Sinful, der er den største webshop med sexlegetøj i hele Skandinavien. Den erotiske webshop fortæller desuden, at det ikke kun er de danske mænd, der har fået øjnene op for denne form for stimulation. 

I Norge og Finland er salget af prostata stimulatorer steget med henholdsvis 48 procent og 47 procent, mens de svenske mænd er lidt mere tilbageholdende. Hos vores blå-gule naboer er salget nemlig kun steget med 16 procent i forhold til sidste år.

Vil du gerne eksperimentere med prostata stimulation, ligesom mange af de andre danske mænd, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge? I samarbejde med Sinful får du her et lille indblik i de tre mest populære prostata stimulatorer blandt de danske mænd.

Psst! Inden du går i gang med stimulering af din prostata, kan du med fordel læse Sinfuls store guide til prostataorgasme.

1. Penisring med Prostata Stimulator

En af de mest populære modeller er lidt mere end bare et analt stimuleringslegetøj. Her får du nemlig både en penisring og en prostata stimulator i én og samme produkt. Sinfuls penisring med prostata stimulator, der passer til de fleste mænd, kan benyttes i forbindelse med onani eller til at skabe lidt ekstra stimulering under sex med din partner.

2. Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

Skal der være lidt ekstra gang i den, så er denne prostata stimulator det perfekte valg for dig. Sinful Rippled er en vibrerende prostate massager med 5 effektive vibrationsniveauer, der sørger for at give dig et eksplosivt klimaks. Det ergonomiske design stimulerer prostataen helt perfekt og med den anker-formede base er du sikker på, at massageren bliver, hvor den skal under sex.

3. Beaded Prostata Vibrator

Den sidste model har et lidt anderledes design, som også sørger for at ramme både prostataen og mellemkødet på samme tid. Den indførbare del er i et særligt bølget design med fem kugler, der giver ekstra stimulering. Sinful Beaded Prostata Vibrator har 10 forskellige vibrationsmønstre, som du kan bruge mange timer på at eksperimentere med.

 

Dagens Gossip