3 frække ting der får mænd til at leve længere

Hvis du endnu ikke har fundet kilden til evig ungdom, så er der stadig håb.

Denne artikel indeholder affiliate links

Der er nemlig rigtig gode nyheder til alle mænd, der gerne vil leve et langt og sundt liv – og det involverer ikke diverse Detox-kure og dyre ansigtscremer.

Tværtimod tager ingredienserne i opskriften på at forlænge mænds levetid udgangspunkt i deres daglige vaner – som at kigge på bryster og have masser af sex.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på tre ting, der for mænd ikke blot giver livsglæde, men også kan forlænge deres levetid.

3 usædvanlige ting, der øger levetiden for mænd

1. Mænd, der kigger på bryster, lever længere 

Et studie publiceret i 2012 af Archives of Internal Medicine viser, at mænd, der kigger meget på bryster, lever længere.

At kigge på bryster er nemlig med til at skabe en positiv tankegang hos mænd, hvilket ultimativt kan have en positiv virkning i den lange ende.

Det er dog ikke en undskyldning for, at du som mand kan gå rundt at kigge på enhver kvindens bryst. For studiet viser nemlig også, at billeder af søde dyr har samme positiv effekt som at kigge på bryster. 

2. Mænd, der har meget sex, lever længere tid.

Et andet studie publiceret i 2010 af Italian Society of Sexual Medicine viser, at mænd, der har et aktivt sexliv og er deres kærester tro, har mindre sandsynlighed for hjertekarsygdomme og større chance for at leve længere.

Studiet er udført på 4.000 mænd og afslører, at de mænd, der var deres kærester utro, samtidig havde ringe kardiovaskulær funktion, fordi de havde flere bekymringer og stress.

Men masser af sex er altså godt for dit fysiske velbefindende. Øget seksuel aktivitet øger produktionen af testosteron, der mindsker muligheden for depression og forbedrer din hjerte-kar funktion, der yderligere forbedrer din metabolisme. 

Desuden er testosteron med til at forbrænde overskydende sukker og reducere risikoen for hjertekarsygdomme.

Når nu du har en god grund til at have masser af sex, hvad så med at pifte dit sexliv lidt op? Fx med en Partner Plus Parvibrator, der både stimulerer dig og din kæreste under samleje. I kan skifte mellem de 10 vibrationsmønstre og få en ekstra intens sexoplevelse.

3. Mænd, der dyrker en hobby og tager sig noget ego-tid, lever længere tid.

Dem, der føler, at de har et stærkt formål her i livet, lever længere tid end deres jævnaldrende. Det viser et studie i Psychological Science.

Susan Biali, livscoach og forfatter til Live a Life You Love, forklarer til Men’s Health, at årsagen dertil findes i vores hjerne.

Når vi dyrker noget, som vi elsker, og holder ved, får det os til at føle os godt tilpasse. Glæden, du føler, når du har en hobby, udløser kemikalier i kroppen, der er kendt for at give et boost til vores immunsystem, holde vores hjerte sundt og mindske stresshormoner.

Så find noget, der gør dig glad – det kan være fodbold med drengene, spille guitar, bage, you name it. Det vigtige er bare, at det giver mening for dig og gør dig begejstret.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer, hvad du også kan gøre, for at finde mere glæde: 

”Det er altid rart at gøre noget godt for andre, og mærke glæden ved at give, fremfor at modtage. Jeg plejer at anbefale, at kærestepar husker at give hinanden en god kropsmassage. Det er en uselvisk handling, og på samme tid, kan man hjælpe hinanden med at komme godt ned i kroppen. Husk en rigtig god massageolie til formået som ”Sinful Mandel Massageolie”. Den plejer at være en sikker favorit,” siger altså Mathilde Mackowski.

 

Dagens Gossip