3 frække tricks: Sådan får du en kvinde til at komme flere gange

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det er ikke umuligt at give din partner en orgasme mere, selvom hun allerede har nået sit klimaks. Her er tre tips, som bringer hende tættere på orgasme nummer to.

Det kan måske virke som en lidt uoverkommelig opgave, men det er faktisk ikke umuligt at give en kvinde flere orgasmer.

Det viser et studie som er foretaget af Indiana University i samarbejde med OMGYES, der er et undervisningssite om seksualitet.

Det skriver Men’s Health.

Læs også

9 tegn på at du giver et virkelig dårligt blowjob

Som en del af studiet svarede 1.055 kvinder i alle aldersgrupper på en række detaljerede spørgsmål om, hvad de godt kunne lide, når det kommer til lagengymnastikken. 

Forskerne fandt i den forbindelse frem til, at 47 procent af kvinderne skulle have oplevet at fået mere end én orgasme under et samleje med deres sexpartner.

Forskerne bag studiet kiggede også nærmere på, hvordan kvinderne havde opnået deres klimaks nummer to. De følgende tre teknikker skulle være de mest populære hos kvinderne, når de allerede havde fået én orgasme.

Læs også

Kvinderne har talt: Så lang tid bør det perfekte knald vare

Forsæt på samme måde.
Hvorfor ændre noget, der fungerer som det skal? Omkring 34 procent af de kvindelige deltagere gav udtryk for, at de foretræk den samme stimulation, efter de havde fået deres første orgasme. Ifølge Debby Herbenick, som er hovedforfatter på studiet, betyder det, at du skal røre hende det samme sted eller i den samme rytme.

De fleste af kvinderne foretræk at blive rørt direkte på deres klitoris, mens 45 procent foretrak at blive rørt ved siden af, over eller under klitorissen. 64 procent kunne godt lide en berøring, som gik op og ned, mens 52 procent var mere til cirklende bevægelser.

Der er dog nogle kvinder, der er for følsomme til, at de vil berøres det samme sted igen, når de lige har fået en orgasme. Hvis det er tilfældet, bør du prøve en af de andre metoder af.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Opbyg intensiteten.
Lidt over halvdelen af kvinderne - nemlig 53 procent af de, der havde fået flere orgasmer - kunne bedst lide, når deres partner trådte et skridt tilbage til tidligere berøringer, så de på den måde kunne genopbygge intensiteten og sigte mod endnu en orgasme. 

Hun har måske brug for en kort pause fra den berøring, der fik hende til at komme eller blot en lavere intensitet. I så fald kan du sætte tempoet på din berøring ned, efter hun er kommet, og derefter skrue op for farten igen. Debby Herbenick anbefaler, at man fokuserer på det samme område og den samme rytme, før man giver sig i kast med noget nyt.

Prøv noget nyt.
Der er dog nogle kvinder, som helst vil prøve noget andet, når målet er orgasme nummer to. Omkring 33 procent af de adspurgte kvinder foretrak nemlig variation, når det handlede om at komme for anden gang. Hvis hun eksempelvis opnåede sit første klimaks ved cirkende bevægelser, kan du forsøge at gå mere nænsomt til værks ved at bevæge dig rundt om klitorissen uden at røre den direkte. 

Læs også

5 ting du gør fuldstændig forkert, når du onanerer

Det kan også være det stik modsatte tilfælde - hvis hun fik sin første orgasme ved blid berøring, vil hun måske foretrække den mere intense nu. Du kan også overveje at ændre berøringen ved at bruge din tunge eller et stykke sexlegetøj i stedet dine hænder.

10 tegn på at du er sygeligt sexafhængig

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip