3 gode grunde: Derfor skal mænd købe sexgadgets

Foto: Sinful

​Er du mand, så elsker du helt sikkert gadgets. For hvem andre end mænd forstår den ægte værdi i en ny Playstation, et Apple Watch eller den seneste opdatering til smartphonen?

Denne artikel indeholder affiliate links

Og heldigvis er det også muligt at få lækre gadgets – sexgadgets – ind i soveværelset. Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi derfor set nærmere på, hvilke spændende og frække sexgadgets, du kan få ind i soveværelset dette efterår. 

Mathilde Mackowski har nemlig været en tur på sexmessen ”Eurofame” i Hannover, hvor producenter og forhandlere af sexlegetøj, viste nye, fede sexgadgets frem.

Mænd og sex: Kom i gang med sexgadgets 

1. Selvfølgelig skal du have sexgadgets i soveværelset

Lad os starte med det vigtigste punkt. Nemlig ligestillingen.

Som mand er du muligvis bekendt med, at mange kvinder, måske også din kæreste, har sexlegetøj liggende i natbordsskuffen. 

Det samme burde du have. Ifølge Ph.D. i psykologi fra Purdue University, Dr. Justin J. Lehmiller, er tiderne nemlig ved at skifte. 

Han forklarer på sit eget site, Lehmiller.com, at en national undersøgelse af australske mænd viste, at hele 12% i undersøgelsen havde brugt sexlegetøj indenfor det seneste år. Tilmed viste også en national undersøgelse i USA, at næsten 25% af alle mænd havde brugt sexlegetøj det seneste år. 

Måske det er på tide komme med i statistikken?

2. Dit sexliv bliver bedre

Dr. Justin J. Lehmiller forklarer tilmed, at mænd der bruger sexlegetøj, vil opleve en stigning af tilfredshed i sit eget sexliv, og en endnu bedre, få en god orgasmefunktion. 

Så vil du gøre noget godt for dig selv, skal du altså begynde at kigge nærmere på sexgadgets. 

3. Sexgadgets er noget andet end du tror

Sexlegetøj til mænd behøver ikke være den klassiske fleshlight. 

Faktisk kan sexgadgets til mænd være både komfortable og diskrete. Det ved stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, der, som allerede nævnt, har været en tur på sexmessen ”Eurofame” i Hannover. 

Her forklarer Mathilde Mackowski, hvilke efterårsfavoritter du skal kigge efter, når det kommer til sexgadgets:

”Hvis du leder efter en sexgadget, så er der især to produkter, som jeg synes er helt geniale. Det første produkt er Tenga Flip Hole Zero, som tager legetøj for mænd til et helt nyt niveau. Produktet har et super diskret design, og ligner faktisk en gadget som små højtalere, der kan stå på hylden derhjemme. Vibratoren kan skabe et tryk omkring mandens skaft, når man trykker på produktets sidevægge - og det mærkes derfor som et ægte blowjob”

Du kan finde Tenga Flip Hole Zero lige her

”Det andet produkt, som jeg også er stor tilhænger af, er Hot Octopuss Pulse. Produktet kan skabe intenst stimulation på skaftet – faktisk både i erigeret og slap tilstand. Er der problemer med rejsning, er det derfor fuldstændig perfekt til formålet” forklarer Mathilde Mackowski. 

Du kan finde Hot Octopuss Pulse lige her

 

Dagens Gossip