3 ting kvinder aldrig må gøre efter sex

Der er visse ting, du som kvinde for alt i verden skal undgå at gøre efter sex.

Sex er dejligt - ingen tvivl derom. Men det kan også forårsage hævelser i skeden, som gør dig mere udsat for infektioner. Derfor er der visse ting man som kvinde skal styre udenom, efter en hed omgang i lagnerne ifølge The Sun.

1. Sæbe 
Er du en af dem, der godt kan lide et opfriskende bad efter sex? Det også okay, så længe du lader sæben ligge. Sæbe kan nemlig irritere dine nedre regioner og forsårsage allergiske reaktioner og infektioner. Så trænger du til en opfrisker, skal du huske at gøre det sæbefrit. 

Læs også

7 frække tricks som får ham til at holde i en evighed

2. Boblebad 
Selvom det kan lyde fristende med en afslappende tur for to i boblebadet efter hyrdestunden, er det et kæmpe no go for kvinder.

- Når din vagina svulmer op under samleje, afdækkes åbningen af vagina. Dette gør det nemmere for bakterier at trænge ind i din skede, siger gynækolog Leslie E. F. Page til Women’s Health ifølge The Sun.

Læs også

8 ting som kvinder er nervøse for at bede om i sengen

3. At holde sig
Det måske ikke lige det man har i tankerne efter en tur i høet, men vil du undgå infektioner i det allerhelligste, er det altså en meget god idé at aflægge toilettet et lille besøg. Sex kan nemlig fremkalde blærebetændelse (av, av, av), men et hurtig toiletbesøg lige efter sex sørger for, at de uønskede bakterier skylles ud igen. 

Læs også

8 ting som mænd ikke tør bede om i sengen

 

 

Dagens Gossip