3 tips til orgasmer på ferien

Sommeren står for døren. Det betyder mere tid til nærvær og kærlighed. Amorinerne kan få+ lov til at flyve rundt i sommervarmen, og for mange er varmen lig med, at de bliver lidt ekstra kåde.

Derfor får du her i samarbejde med Sinful tre tips til, hvordan man får de frækkeste oplevelser og orgasmer på ferien.

1. Luk op for frække fælles eventyr med en oplevelsesboks

Du kender nok til de helt almindelige oplevelsesbokse. Der hvor man har mulighed for at få et spaophold, en lækker brunch eller noget helt tredje. Det er bare som om, at de ikke er helt så sexede igen… Men det er der lavet om på nu. I anledningen af sommeren kan du nu få fat i et helt særligt Sexlegetøj Starter Kit, som giver anledning til en masse frække oplevelser for jer begge.

I boksen finder man alt, hvad man skal bruge for at skabe sig de frækkeste sommerminder. Der er hele 6 nøje udvalgte produkter + en gratis glidecreme med i kassen, så der er lagt op til mange forskellige lege, der kan være med til at lede vejen frem mod den lækreste orgasme. Der er lidt for enhver smag i boksen, så man både har mulighed for at eksperimentere med intensivering af sanserne ved hjælp af satin blindfoldet og manchetterne samt anden pirrende leg. Hvis det skal tages et niveau op kan dildovibratoren eller den lille sølvfarvede bullet introduceres til legen for endnu flere pirrende sensationer. 

Har I mod på at prøve en anderledes stimulering kommer der også et lille, lækkert butt plug med i æsken, der kan bruges af både ham og hende til at stimulere de mange nerveender i anus. Det smarte ved at vælge denne æske er, at den nemt kan pakkes i kufferten og åbnes, når først I er taget ud på tur. Flere af produkter kan endda sættes sammen for at få helt nye oplevelser, hvilket giver en følelsen af at få endnu mere for pengene. 

2. Tag legen med udenfor

I hverdagen sker det måske ikke så tit, at I har mulighed for at tage jeres frække stunder andre steder hen end ind i soveværelset. Måske i badet, hvis I virkelig føler jer eventyrlystne. Men hvorfor ikke udnytte chancen ved, at I ikke er blandt mennesker, I kender? På den måde er der ingen, der vil kigge skævt til jer, når først det bliver svært at trække vejret helt naturligt og afslappet.

Prøv eksempelvis at introducere en trussevibrator til jeres leg. Lad hende iføre sig den delikate blondetrusse med vibratoren i, inden I bevæger jer ud i offentligheden. Lad den anden i forholdet have kontrollen over fjernbetjeningen, så det er op til dem, hvornår vibrationerne skal tændes eller slukkes. Se hvor længe der går, før I må finde et mere privat sted, hvor I kan færdiggøre den frække leg, så orgasmen kan få lov til at rulle ind over jer.

3. Intime spil til de våde dage

Alle ved, at sommer også er lig med regnvejr engang imellem, hvor man kan være fanget på hotelværelset i flere timer. Hvis I er kørt træt i at spille 500 og Uno, imens I venter på at regnen går over, findes der heldigvis andre spil, der kan gøre ventetiden lidt mere udholdelig. 

Et spil som Monogamy, vil med garanti kunne vække nogle hede følelser hos jer begge. Her er der tale om et spil, hvor I vil blive udfordret til at lave en masse forskellige udfordringer, der er med til langsomt at bygge jeres lyst til hinanden mere og mere op. Jo længere I kommer ind i spillet, jo mere udfordrende og frække vil kortene blive. Der er med andre ord garanti for en ekstra sjov, fræk og intim spilaften, hvis det er Monogamy, der sættes på bordet eller i sengen.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip