4 dovne stillinger til sex i sommervarmen

Lange, lyse nætter, bare ben og kølige drinks i lange baner. Der er ikke meget, der slår den danske sommer.

Men selvom sol, strand og letpåklædte kvinder og mænd får safterne til stige i raketfart, så har de seneste ugers tropiske temperaturer lagt lidt af en dæmper på vores alle sammens aktivitetsniveau - ikke mindst i soveværelset.  

Er I også smådvaske i sommervarmen, selvom sex-barometeret makser ud på lyst? Så får I her, i samarbejde med Sinful.dk, fire frække og hedebølge-venlige stillinger, der giver jer orgasme - uden sved på panden. 

Skeen

Den velkendte ske er både romantisk og tilpas magelig for jer begge, når I er dovne i sommervarmen. Læg jer på siden med hende i den inderste ske (hendes numse mod hans  penis), tag fat om hinandens hofter, og bevæg jer dernæst vuggende frem og tilbage, indtil I kommer. Sæt eventuelt ekstra turbo på hendes orgasme ved at stimulere klitoris med den ene hånd og bryster og bagdel med den anden.  

Liggende doggy

Har I prøvet den lidt mindre sveddryppende udgave af den populære doggy-style? Hun lægger sig på maven med armene strakt ud til siden eller over hovedet. Han lægger sig ovenpå hende, mens han hviler albuerne i madrassen eller på hendes arme. Bevæg jer så i skiftevis cirkulære og rytmiske ind/ud-bevægelser. 

Psst! Lad hende skiftevis samle og sprede benene let, så hun bliver stimuleret med henholdsvis dyb, G-punkts-venlig penetration og penetration, som gnubber og masserer hendes klitoris. 

Saksen

Saksen er en anden yderst oplagt stilling til jer, der har sved nok på panden i forvejen. Læg jer på siden med ansigterne mod hinanden. Saks jeres ben sammen, så I ligger så tæt som muligt (jo tættere I ligger, desto dybere kan han trænge ind). Bevæg jer herefter i cirklende  bevægelser mod hinanden, indtil I eksploderer i orgasme.

Tip! Har I borderline hedeslag, så spring forspillet over, og lad en handy penis- eller vagina pumpe, der øger følsomheden og blodgennemstrømningen, gøre det hårde, manuelle arbejde.

Cowgirl med et twist

Den klassiske cowgirl med kvinden øverst er et sikkert orgasmehit for jer begge. Spar på energien, og lad hende læne sig forover med hænderne i madrassen, mens du løfter det ene ben let, sætter foden i madrassen og masserer hende i cirkelbevægelser ‘dernede’ ved hjælp af dit lår.

Læs også: Afsløring: Dansk politi eftersøgte uskyldig mand i årevis hos Interpol

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip