4 fantastiske måder at have sex med en lille penis

Det er ikke altid lige sjovt at rende rundt med en lille penis. Heldigvis så er der mange måder hvorpå, at man kan gøre sex til en fornøjelse til begge parter, også selvom man ikke har verdens største udstyr.

Det handler ikke om størrelsen, men om gørelsen. Sådan bliver mænd fortalt igen og igen, men undersøgelser viser gang på gang, at kvinder helst vil have en mand, der har en god størrelse mellem benene.

Undersøgelse har også peget på, at næsten 50 % af alle mænd ville ønske, at de havde mere mellem benene, end de faktisk har. Der er dog ikke rigtig noget at gøre ved, det udstyr man er blevet født med, og derfor er man nødt til at få det bedste ud af det.

En gennemsnits penis har en længde på cirka 13 centimeter, men mange mænd lider af et syndrom kaldet: small penis syndrome, hvilket direkte oversat betyder lille penis syndrom.

For at gå under denne kategori, skal man i erigeret tilstand have en penis på under 7 centimeter. Man skal dog ikke være bange for, at man ikke kan tilfredsstille en kvinde, bare fordi man er under gennemsnittet, og derfor er der kommet en lille guide med de bedste sexpositioner, hvis man er udstyret med en mindre penis end gennemsnittet.

Den tilpassede missionærstilling

I denne stilling som både kaldes den tilpassede missionærstilling eller ”lock and load” starter man ud i den helt normale missionærstilling. Efter et lille minuts tid hvor manden fortsat er oppe i hende, skal kvinde samle sine ben, og manden rykker sine ben ud på den anden side af kvindens.

”Der er faktisk to fordele ved denne stilling,” fortæller sex coach og forfatter Charlie Glickman, der fortsætter:

 ”Det ene er, at det gør det mere stramt, og det kan give mere nydelse til dem begge, men mandens skaft vil også putte mere pres på kvindens klitoris, så det får sex til at føles bedre for hende,” lyder det fra forfatteren.

Den brede Doggy Style

Doggy Style kan laves i mange forskellige variationer, men det starter altid med, at kvinden ligger på alle fire med ryggen til manden. Har man en mindre penis, er det vigtigt, at man er lidt kreativ med de forskellige stillinger, og det kan blandt andet være i doggy style.

Her opfordre Glickman folk til, at kvinden spreder benene mere ud, dermed vil en mand med en lille penis have mulighed for at komme længere i bund.

”Normalt er det noget, jeg anbefaler, hvis man skal penetrere dybere. Men hvis man holder knæene samlet, så er ballerne samlet lige foran. Det giver dermed noget ekstra fyld, og så kan du ikke komme ligeså langt ind,” fortæller han.

Har mand en lille penis, vil man derfor ikke komme langt ind, og det vil næppe give den store nydelse. Derfor bør kvinden sprede sine knæ, så den lille penis har mulighed for at komme længere ind.

Brug fingrene

Hvis du virkelig ikke mener, at din penis er stor nok til at tilfredsstille din partner, så er der heldigvis flere andre måder, hvorpå du kan gøre sex til en nydelse. Blandt andet ved brug af hænderne.

”Det er overraskende hvor få mennesker, der rent faktisk ved, hvordan de skal bruge deres hænder under sex,” fortæller Glickman. Et nyligt studie har vist, at kvinder oftere vil få orgasme ved hjælp af hånden end via samleje. Derfor kan du øve dig på at bruge hænderne lidt mere, det vil din partner helt sikkert ikke have noget i mod.

Tag en de-tour lidt syd på

Det er ikke altid en drøm at være sammen med en, der har en rigtig stor penis. Det kan nemlig gøre rigtig ondt, og det vil ofte udelukke muligheden for anal, hvis det ellers er noget, man er til.

Det kan til gengæld være væsentligt lettere, hvis manden er udstyret med en mindre penis.

”Jeg har talt med en hel del kvinder, der har fortalt mig, at de godt kan lide analsex, men ikke hvis deres partner er for stor,” fortæller han.

Det kunne dermed være et yderligere supplement, hvis det er noget begge naturligvis har lyst til.

Læs også

Er du andenprioritet? 15 % elsker deres kæledyr mere end deres partner

 

 

Dagens Gossip