4 frække intimfrisurer til bikinisæsonen

Det er seriøst count down til sol, strand og forhåbentlig masser af lækker feriesex. Har du husket at forberede hende ‘dernede’ til både bikini og sommereskapader?

Ellers får du her, i samarbejde med Sinful.dk, fire frække bud på sommerens hotteste styles til de nederste krøller. 

1 - Brasiliansk (aka. The Hollywood)

Rigtig mange mænd tænder på det helt glatte look, og rigtig mange kvinder sværger til 

at fjerne hele dusken. Bare spørg Kate Winslet eller Jennifer Lopez. Med en brasiliansk frisure forneden skal du ikke bekymre dig om (bikini)trusser eller g-streng på afveje. Til gengæld kræver frisuren temmelig hyppig vedligeholdelse, for du skal nemlig fjerne hver eneste lillebitte hårstrå - hele vejen fra for til bag og alt derimellem. Den bedste måde at blive fuldstændig glat på er at bruge en hårfjerningscreme, som den fra BlitzBlank, der er beregnet til brug på kroppens intime områder. Påfør cremen i rigelige mængder på tør hud (uden rifter!), og lad den virke i 7-15 min. Fjern cremen med den medfølgende plastikspartel, og skyl efter med lunkent vand. Pist væk!   

2 - Landingsstriben 

Landingsstriben minder en lille smule om den brasilianske. Her fjerner du næsten hele molevitten, men beholder en enkelt, tynd stribe trimmet hår lodret over og i samme bredde som din sprække. En virkelig varm fortaler for dette look er Khloé Kardashian. Da frisuren kræver en lille smule præcision, bør du bruge en skraber i virkelig god kvalitet med bevægeligt skrabehoved og ergonomisk håndtag, som Shave Safes Dorco Super Skraber. For en ekstra tæt og langtidsholdbar barbering kan du bruge Shave Safes parfumefri barberskum, der modvirker både røde knopper og indgroede hår, og som er specielt designet til behandling af følsom og irriteret hud. Velegnet til al slags strandmode - både med og uden g-streng.  

3 - Trekanten

Mange kvinder (og mænd) er fans af den klassiske trekant, der dybest er set det samme som en trimmet dusk. Her holder du bikinilinjen hårfri, fjerner så meget af trekanten oppefra og ned, som du har lyst til, og trimmer hårets længde, indtil du har opnået det ønskede resultat. Det ideelle grej for dig at bruge, hvis du vil opnå dette look, er naturligvis en trimmer eller ladyshaver. Få ekstra lækker hud ved at smøre de hårfri områder efter med en beskyttende og blødgørende silikone glidecreme, som denne fra Sinful. Frisuren er nem at vedligeholde og super velegnet til solbadning, hvis du går i badedragt eller bikini uden g-streng.  

4 - Hjertet

Glæd din partner eller sommerflirt med en sød og fræk intim-overraskelse under badetøjet i form af et lille hjerte mellem benene. Hvis du er den kreative type, kan du også forsøge dig med et lyn, en pil eller måske et bogstav? Brug en skraber eller trimmer til at skabe lige præcis det frække motiv, der falder dig ind, eller få lidt hjælp med det smarte Ladyshape Bikini Shaping Tool, der er en praktisk skabelon, du nemt og effektivt kan bruge til at trimme din kønsbehåring med. Når du er færdig med dit mesterværk, kan du forebygge røde knopper med den beroligende og anti-inflammatoriske after shave spray fra Pjur, der kan bruges efter intimbarbering og barbering andre steder på kroppen. 

Rigtig god (og fræk) bikinisæson!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip