4 stillinger til himmelsk oralsex, du ikke må snyde din kæreste for

Ligger du altid på ryggen, når du modtager oralsex? Måske er det på tide med lidt fornyelse. Foto: Shutterstock

Hvis du virkelig vil have noget ud af, at din mand går ned på dig, så skal du kaste dig ud i disse fantastiske stillinger.

Der kan hurtigt gå ren rutine i den skønne elskovsakt. 

Når først man er blevet kørt helt op, så skal man bare i gang med at knalde, og så springer man måske lidt for hurtigt forspillet over. 

Og det er synd, for den første pirrende del af parringsakten kan faktisk give en meget bedre orgasme og gøre jer begge mere tændte inden klimaks.

Der findes en række fantastiske stillinger til oralsex, som gør forspillet endnu mere ophidsende og oplevelsen mere nydelsesfuld. Der er ingen grund til 'bare' at ligge på ryggen hver gang:

1. Behold tøjet på
Nogle gange skal sex ske impulsivt, hurtigt og frækt, og så er der ikke altid tid til at smide andet end trusserne. 

Prøv at smide bukserne og sætte dig på kanten af en stol med spredte ben. Du behøver ikke engang at smide trusserne, men blot hive dem lidt til side for at vise ham missen og indikere, at han godt kan komme ned på knæ for at slikke løs

Læs også

7 ting du ALDRIG må bruge til at onanere

Det vil hans nakke også takke dig for, og på den måde kan han jo blive ved i meget længere tid - og det er jo ikke helt dårligt. 

2. En nedlagt 69’er
Der er ikke nogen grund til at lægge sig ovenpå hinanden for at give hinanden en ordentlig omgang fælles-oral. Gør det i stedet på siden, hvor I har hænderne meget mere frie og derfor kan røre og nusse ved hinandens kroppe. 

Desuden kommer man tæt på hinanden, som i rigtig tæt, og det kan føles meget, meget frækt. 

3. Et slikkent dyp
Dette er en hamrende fræk, men også krævende stilling, der får det til at syre godt i benene. Stillingen kræver, at manden lægger sig fladt på en bænk, hvor hun så kan stå over ham og sænke missen ned til hans mund.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Her har du fuld udsigt over hele hans krop, og du kan samtidig pirre ham, nive ham i brystvorten, stryge ham over dilleren eller på anden vis gøre ham helt vild. 

Desuden kan du selv justere din højde fra missen til hans mund, og dermed bestemme, om han skal strække tungen, så du kun kan mærke spidsen eller give ham mulighed for at bruge hele mundtøjet. Kort sagt: Brug hans mund, som du lyster.     

4. Rid hans ansigt
En nem metode, der sætter din sprække på menukortet, er at sætte dig overskrævs på hans ansigt, når han ligger ned på ryggen i dobbeltsengen.

Det giver ham direkte adgang til nydelsesgrotten, hvor han kan gå helt agurk. Men du skal ikke kigge væk, for stillingen giver dig en fræk udsigt til hans ædle dele. Du kan eventuelt vrikke eller støde blidt i hoften, så du ikke kun tager imod.

Vær blot opmærksom på, at stillingen ikke holder længe, da din udkårne mand skal spænde meget i nakken. Til gengæld er I begge helt garanteret kørt op i det varme felt, når han stopper. 

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip