5 frække stillinger du skal bolle i, som giver kvinden fuld kontrol

Giv kvinden kontrollen. Prøv disse 5 dominerende stillinger.

Med disse sexstillinger er det kvinden, der styrer slagets gang i soveværelset.

Ofte er det manden, der laver alt arbejdet i sengen, men det stopper her.

Hvorfor ikke give din kvinde mulighed for at styre dig under sex? Har du lyst til at blive domineret af en flot, fræk og sexet kvinde, så afprøv disse stillinger i aften, når I alligvel ligger under dynen.

Lelo har samlet en fræk liste over kinky sexstillinger, der sætter kvinden i kontrol og som vil gavne jer begge:

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 1. Gyngehesten
Mens han sidder i skrædderstilling med armene bag sig, sætter du dig oven på ham, så I sidder ansigt til ansigt. Træk dine ben til dig, så du sidder på knæ. Hold eventuelt din ene hånd bag hans hoved og pres det mod dine bryster, mens du gynger som en hest.

2. Låsen og nøglen
Ikke alle dominerende stillinger, behøver at have kvinden i top. I denne stilling skal manden lægge sig på alle fire, mens du ligger fladt under ham. Træk dine ben rundt om hans numse, og brug dem til at hæve og sænke dig. Med denne stilling får du samtidig trænet dine baller - perfekt.

3. Livets kys
Også under de orale stillinger kan kvinden være i kontrol. Mens han ligger på knæ, sidder du på hans skuldre, så I har ansigt mod tissekone. Han holder dig oppe, ved at placere sine hænder på dine balder. Det kræver gode mande-muskler at udføre stillingen.

Læs også

Disse 7 personer må du aldrig have sex med

 4. Den varme stol
Hvis han ligger på ryggen og samtidig trækker knæene helt op til ansigtet, er der rig mulighed for, at du kan sætte dig på hans numse - præcis som du ville sætte dig på en stol. Han kan hvile sine fødder på din lænd, som du kan bruge som ryglæn. For ekstra støtte kan du strække armene bagud, som han samtidig kan holde i. Så er I begge spændt godt fast.

5. Broen
Har du en smidig mand, er du heldig. Stillingen kræver nemlig, at han kan stille sig i bro. Mens han står der flot og rank, stiller du dig med et ben på hver side af ham. Du ridder ham med andre ord stående.

Læs også: 6 grunde til at din kvinde faker sine orgasmer

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip