5 fremragende stillinger til tykke kærestepar

Foto: Shutterstock

Selvom der måske sidder lidt ekstra på sidebenene, så skal du ikke snyde dig selv for nogle fantastiske og simple sexstillinger, der giver maksimal nydelse.

Foråret er kommet, og med forårets blomster, fuglenes kvidren og skudene på træerne, så er det ikke det eneste, der ‘springer ud.’

Foråret er står nemlig i liderlighedens tegn, og ligesom dyrene i skoven, så er foråret også en sand parringssæson for mennesker, og det kan være svært at holde snitterne fra sin udkårne. 

Men en ting mangler. Siden de tunge julemiddage er det gået lidt mere trængt med at få smidt de overflødige kilo, som man har tillagt sig i løbet af vinteren. Fitnesscenteret var lukket, det kneb med at komme ud og løbe, og så har det jo også regnet helt vildt!  

Men det skal ikke stå i vejen for en tur i høet, og derfor har vi med inspiration fra Daily Mail fundet 5 stillinger, som enhver med en lidt halvstor kuffert foran eller en ordentlig ladeport bagtil sagtens kan få masser af glæde af. 

1. Benlåsen
I ligger i en helt almindelig missionær og tager det helt stille og roligt. Ved at sætte benene om bag manden og låse benene bag hans ryg, så får de mere bredrøvede kvinder glæde af at der pludselig er lidt mere plads til den tykke pølse! Den er også rigtig god, hvis man er gravid 

Foto: Shutterstock

2. Gyngehesten 
Med kvinden på alle fire, og manden placeret solidt bag hendes popo, så tager manden fat med hænderne på hendes skuldre. Herefter kan kvinden selv sænke sig ned over mandens stive lem. Manden kan selv vælge om, han vil bøje sig mere ind over hende, eller sidde mere oprejst i ryggen, alt efter temperament. 

Stillingen er god, fordi at der er plads til maven for begge parter uden at der er nogen, der skal føle sig udstillet. Pas blot på at tempoet ikke løber fra jer, og det bliver for meget kaninparring. Det er ikke lækkert for nogle. 

3. Rytteren
Hvis manden er træt, og lige skal have pusten, så kan han passende læne sig bagover, og lade kvinden sætte sig på ham med ryggen til ansigtet, og ride ham. 

Her er maven heller ikke noget problem, og så kan kvinden selv styre tempoet, imens manden helt sikkert bliver fuldstændig perpleks af at kunne følge med, når numsen går op og ned over hans stive pik. 

Det eneste man skal passe på i denne stilling er ikke at skyde ‘kanonen’ for hurtigt af, så godt er det! 

4. Proptrækkeren
Efter en velfortjent pause er manden nu klar igen, og kan man fordel kaste sig ud i proptrækkeren, hvor kvinden ligger på ryggen og drejer sine samlede ben og underkrop om på siden, så hendes ben ligger parallelt med sengen. Manden sætter sig på knæ, og stikker sin dunkende penis ind i kvinden fra ‘siden’.

Stillingen er god, fordi at man kan bibeholde øjenkontakten, gemme maven bag benene samtidig med at manden får den fulde adgang til missen. Den er et sikkert hit, hvis man ikke er så glad for at blive taget bagfra som kvinde, men gerne vil sætte lidt krydderi på lagnerne derhjemme. 

Foto: Shutterstock

5. V’et
Man kan passende slutte ved at åbne helt i lårene, hvor kvinden på ryggen spreder benene op på hver sin side af mandens hoved, og lader dem hvile på hans skuldre. 

Med stor og gerne fast puder ved kvindens lænd, kan man virkelig støde og få god plads til at komme helt ind i varmen. 

Igen kan manden se med, når han penetrerer, samtidig med at kvinden kan give sig hen og tage imod. Det er også et sikkert hit, der nok skal skabe glæde og dug på ruderne her i parrings… åh, vi mener naturligvis forårssæsonen. 

God fornøjelse! 

Nå ja, alle stillinger kan selvfølgelig også nydes, hvis man ikke har noget på sidebenene, og så længe du ikke stikker noget andet op i hendes tissekone, imens I er i gang, så skal du som mand nok få stor glæde ud af disse stillinger

 

Dagens Gossip