5 grunde til at den slappe tissemand er totalt undervurderet

Den dovne diller er guld værd. Foto: Shutterstock

Der er ikke mange, hverken mænd eller kvinder, som ser det slappe lem som en gave i soveværelset, når det er tid til en fræk stund. Men det er en fejl.

Når Berry White brummer ud af højtalerne, hyggelysene udgør en skovbrand i vindueskarmen og jeres elskovsbarometer varsler hanky-panky i dobbeltsengen, så er det sidste, I som par har brug for, en slatten pik.

En blød tissemand er nemlig i de flestes optik til ingen verdens nytte i soveværelset.

Men selvom du forestiller dig, at sex med en blød sjover er som at spille billard med et reb, så er der faktisk masser af sexede fordele ved en slap diller.

Den medgørlige pik kan nemlig være en fordel i sengen - ligesom det kan være en både fræk og anderledes seksuel oplevelse for jer begge. 

Det skriver sexolog Kelly Hamilton i en klumme på Elitedaily.com

Læs også

Ærlige mænd svarer: Tænder mænd i virkeligheden på en finger i numsen?

Her får du fem grunde til, at den slappe tissemand er totalt undervurderet:

1. Den er perfekt til oralsex: Set fra mandens partners perspektiv, så er en slap pik måske ikke det frækkeste i verden, måske er det endda lidt pinligt, men til gengæld er den både lettere og sjovere at tage i munden for kvinden. En rynket rumsterstang giver nemlig ingen ømme kæber eller udløste brækreflekser, og den er derfor meget lettere at give et blowjob.

Den føles dejlig blød at røre og rar for tungen at lege med. Og når kvinden har det sådan, går der ikke længe, før den rejser sig op.

2. Den kan sagtens fungere: Jamen hvad skal man bruge et blowjob til, hvis tissemanden er slap, spørger du måske. Bare rolig.

Ifølge Kelly Hamilton er en slap tissemand fuldt ud funktionsdygtig, hvilket vil sige, at man som mand sagtens kan opnå en orgasme, selvom om ens bedste ven mellem benene er blød og doven. 

3. Den gør ikke nas: Hvis man som kvinde har en partner, der er udstyret med et lem som en hegnspæle, så er sex ikke altid en leg. Derfor kan det faktisk være forfriskende at have sex med en tissemand, der kun har 20 procents strøm i sig.

4. Den er tegn på tillid: Som mand er rejsningsproblemer noget af det mest skamfulde og tabubelagte. Derfor er det sjældent, at en mand viser sin slappe tissemand frem, hvis dens tilstand skyldes problemer med at hejse flaget helt til tops.

Derfor kan du som kvinde roligt tage det som et tegn på tillid, hvis han præsenterer dig for sin, til lejligheden, beskedne mandighed.

5. Den skaber ingen forventninger: Hvis I som par omfavner den bløde tissemand som et seksuelt redskab, så nedsætter I samtidig det forventningspres, der ofte hviler på manden om, at hans pik altid skal følge med hans sexlyst. Et lem har ofte sit eget liv, og er ikke nødvendigvis stiv, selvom dens ejermand har lyst til at knalde.

Derfor vil sex blive dejlig ukompliceret, hvis I eventuelt starter med den dovne tissemand, der dermed kan tage del i legen, når den selv har lyst.

Og apropos dillermænd: Fem tegn på at han har en lille tissemand.

 

Dagens Gossip