5 hemmeligheder: Sådan får du et lykkeligt parforhold

19/12/2016 12:15

webmaster

Sex og samliv
I ethvert forhold vil der være op- og nedture, men hvis I sammen gør en daglig indsats, kan I komme skridtet nærmere på at leve lykkeligt sammen.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links
Findes der en opskrift på at leve lykkeligt sammen i mange år? Formentlig ikke.

Alligevel findes de derude. De der virkelig lykkelige par. Og hvem vil ikke gerne gøre dem kunsten efter?

I ethvert forhold vil der være op- og nedture, men hvis I sammen gør en daglig indsats, kan I komme skridtet nærmere på at leve lykkeligt sammen.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på 5 hemmeligheder bag et lykkeligt parforhold. 

1. Lykkelige par er large

I behøves ikke gå klistret op ad hinanden 24/7 for at føle jer intime.

At tilbringe tid fra hinanden er en ligeså vigtig komponent i et lykkeligt forhold. Det er nemlig sundt at dyrke nogle individuelle interesser og aktiviteter for derefter at kunne dele dine oplevelser med din partner.

I er large med hinanden og kan sagtens være alene uden, at jeres følelse af tryghed bliver påvirket. 

2. Lykkelige par griner sammen

Et godt grin kan ændre betydningen af meget. I en stresset hverdag kan latter virke som modgift mod stress, konflikt og uenigheder.

Humor er en af hemmelighederne bag et lykkeligt forhold, fordi I udløser positive følelser og fremmer den følelsesmæssige tilknytning til hinanden. 

3. Lykkelige par er gode til at kommunikere

Man siger, at communication is key. Det kan der være noget om. 

Åben, tillidsfuld kommunikation kan være med til at styrke båndet mellem jer og åbne op for jeres inderste tanker og fantasier.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Lykkelige par er nogle, der er gode til at italesætte de fantasier, de går med. Men det er ikke altid, at inspirationen er overvældende i en travl hverdag. Derfor kan det være en sjov ting at prøve Discover-your-lover brætspillet, som vil stimulere jer på nye måder og bringe jer tættere sammen.”

4. Lykkelige par dyrker sex mindst én gang om ugen

Det er videnskabeligt bevist at lykke og sex hænger sammen.

Det beviser et studie, publiceret hos Videnskab.dk, der er baseret på spørgsmål besvaret af mere end 25.000 amerikanere gennem fire årtier af personer i og udenfor parforhold.

Her er det tydeligt, at par, der dyrker sex en gang om ugen, er mere lykkelige, da de på den måde opretholder et nært og intimt forhold.

Til at pifte stemningen op, kan I gøre brug af en parvibrator, som kan spice det hele op i soveværelset. 

5. Lykkelige par fremhæver hinandens gode sider

En hemmelighed til at leve i et langt, lykkeligt forhold er at fokusere på de ting, du elsker ved din partner.

Mange har en tendens til at lede efter ting, ens partner gør forkert. Men de negative sider er altså en del af pakken. Så hvorfor ikke prøve at tænke på alle de gode grunde til, at du er sammen med netop ham eller hende