5 lyddæmpende sex-positioner: Sådan undgår du, at din roommate hører dig have sex

Hjælp din roommate af med ørepropperne - hav lydløs sex.

​Vi ved jo godt, at vores roommates har sex, og de ved godt, at du har sex. Ingen ønsker dog hverken at se eller høre det ske.

Laver sengen irriterende knirke-lyde og hamrer sengegavlen ind mod væggen ved hvert stød han giver dig, så skal du øve dig på disse sex-positioner.

Mestrer du positionerne, vil både du og din roommate vågne friske og glade op om morgenen.

Cosmopolitan har samlet en liste med sex-positioner, der vil gøre det muligt at dyrke sex, så din roommate ikke vil opdage det:

Læs også

Ny innovation: Glat dit hår uden varmeskader

1. Gulv hunden:
Læg dig på knæ på gulvet ved enden af sengen og lad ham tage dig bagfra. Kan du ikke undgå at skrige, så læg en pude mellem din mund og sengens kant.

2. The fast and furious:
Stil dig for enden af sengen med et ben på madrassen, mens han gør det samme bag dig. I har begge samme ben på gulvet og samme ben i sengen. Herfra kan han enten holde om dine hofter eller lade en hånd glide ned i dit skridt, mens han igen tager dig bagfra.

3. Badeværelses pausen:
Er din roommate hele tiden i nærheden så flygt ud på badeværelset. Sæt dig på vasken og lad din partner trænge ind forfra. Smæk dine ben rundt om hans ryg. Placer eventuelt dine hænder mellem jeres kroppe, så du skiftevis kan pirre ham og dig selv.

Læs også

7 dumme fejl mænd begår, som kvinder tænder helt af på

4. Sex under tæppet:
Sæt en film på og træk et tæppe over jer i sofaen. Under tæppet kan I nu frit røre ved hinanden. Idéen er, at I skal gøre det fuldt påklædte, så husk at tage løst og elastisk tøj på. Kommer din roommate pludselig hjem, kan i hurtigt stoppe onani-legen igen uden at nogen bliver pinligt berørte.

5. En siddende ridetur:
Han skal sidde for enden af sengen med benene på gulvet, mens du sidder ovenpå med hovedet væk fra ham. Træk benene op under dig, så du sidder på knæ i sengen. Placer eventuelt dine fødder bag hans numse. Hold fast om hans lår for en bedre balance. Bevæg dig op og ned.

Læs også: Få flere orgasmer i 2018: 5 sexede nytårsfortsæt til soveværelset

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip