5 måder at gøre Doggy-style endnu bedre

Foto: Shutterstock

Sådan bliver Doggy-style endnu bedre

I en undersøgelse af Women’s Health svarer over 800 mænd, at deres ultimative favorit sexstilling er Doggy-style. Og det kan man godt forstå. Som mand har man perfekt udsyn over sin kærestes smukke krop, man kan styre tempoet, og så byder stillingen på virkelig dyb penetrering.

Men faktisk er doggy-style også en favorit for rigtig mange kvinder. 

Det skyldes især, at der er store chancer G-punkts stimulering i denne stilling til enhver kvindens fornøjelse. 

Så når det nu er en ultimativ favorit, ville det så ikke være lækkert, hvis doggy-style kunne blive endnu bedre?

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi kigget på fem måder, dig og kæresten kan få endnu mere ud af at gøre det Doggy-style.

1. Et klap bagi

De fleste af os synes, det er lidt frækt at få et lille rap i numsen under sex.

I behøves ikke gå all in på spanking, men bed din kæreste om lige at give dig små, blide smæk under doggy-style, og det vil uden tvivl gøre stillingen endnu mere fræk.

2. Ekstra friktion

Med det lillebitte trick kan du gøre Doggy-style så meget mere intens for din kæreste.

Når han trænger op i dig bagfra, så prøv at krydse dine knæ over hinanden. Det vil skabe utroligt meget friktion omkring hans vedhæng, og stillingen vil føles endnu mere fantastisk og intens.

3. Prøv trillebøren

Hvis I lige skal tage Doggy-style til next level, så skal I prøve trillebøren.

Du læner dig frem på dine overarme, mens din kæreste holder dig oppe ved lårene og trænger ind i dig. Det kræver, at han er ganske stærk, hvis I skal gøre det i længere tid, men til gengæld kan han klart springe styrketræningen over den dag.

4. Gå på G-punkts jagt

Som førnævnt er doggy-style en særligt god stilling til stimulering af G-punktet.

For nogle kvinder er området ekstremt sensitivt, så det næsten kan føles ubehageligt, men hvis det ikke gælder for dig, så gå på jagt efter det.

Din kæreste har størst chance for at ramme dit G-punkt, hvis du holder numsen højt og hovedet lavt, lidt ligesom hvis du skulle skyde ryg som en kat. 

5. Brug en vibrator

Som en hvilken som helst anden sexstilling, kan den virkelig blive den tand mere fræk ved at inkorporere et sexlegetøj.

De fleste kvinder har svært ved at få orgasme ved samleje alene, og derfor kræver det nogle gange ekstra stimulering af klitoris. Til det kan I prøve Sinful Mini Finger Vibrator, som din kæreste kan holde på klitoris i Doggy-style. 

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer:

”En mini fingervibrator er super let at bruge under sex. Din kæreste har den på fingeren og kan bruge den til at stimulere din klitoris eller andre af kroppens erogene zoner. Den har samtidig små, pirrende dutter, der sammen med vibrationerne vil give dig en kildrende fornemmelse og gøre doggy-style til en endnu frækkere oplevelse.”

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip