5 møbler, der giver jeres sexliv den frækkeste makeover

Glem ALT om IKEA. Her får I nemlig, i samarbejde med Sinful.dk, 5 frække bud på møbler, der giver jeres hjem - og sexliv - den frækkeste makeover.

I vater

Gør jeres yndlingssexstillinger endnu bedre samt mere effektive og målrettede med en uskyldigt udseende sexpude, som giver jer mulighed for at eksperimentere med den klassiske missionær fra helt nye, spændende vinkler. Den kileformede pude gør, at I kan opleve stillinger fra helt nye vinkler – prøv f.eks. missionærstillingen, og oplev, hvordan puden hjælper jer til dybere penetration og bedre stimulation af kvindens g-punkt, til stor glæde for jer begge. Læg puden under hendes bagdel, og ram hendes G-punkt spot on, eller brug den til at aflaste samt give komfort og støtte under arme, ben og hofter, når I kaster jer ud i mere akrobatisk lagengymnastik. Og hey, den er også perfekt til ryggen, når du skal se VM fra sofaen de næste mange uger.  

Flyvende orgasmer

Selvom I måske ikke er medlemmer af Mile High-klubben (det famøse fællesskab for par, der har dyrket sex ombord på et fly red.), så kan I sagtens opnå flyvende orgasmer alligevel. Med Loveswing kan I gynge jer til mere eksperimenterende, udforskende og sjov sex samt afprøve alle jeres favoritstillinger i vægtløs tilstand. Langt mere holdbar (og lovlig) løsning end at snige sig ned på legepladsen i nattens mulm og mørke.  

Læs også: Sexologen: Sådan slikker du bedst en kvinde

Våde drømme 

Gør jeres vådeste fantasier til virkelighed med et kinky vinyllagen, der indbyder til fræk og flydende leg. Bad hinanden i fløjlsblød massageolie, og gnid jeres nøgne hud mod hinanden, eller indtag isdesserten i sengen, og forvandl hinanden til søde tag-selv-borde af flødeskum, smeltet chokolade og jordbærsauce. Gør oplevelsen endnu mere forfriskende, eksklusiv og forførende, og slut den sensuelle buffet af med et pirrende champagne-douche - perfekt til afkøling af varme kroppe på lumre sommernætter. 

Svedig håndværkersex

Er I til svedig håndværkersex? Så kast jer ud i en omgang ophidsende rollespil, hvor den stærke handymand tryller den ene målrettede orgasme frem efter den anden med sin Drilldo-boremaskine. Ideel til ekstra dybe huller, nok knapt så velegnet til byg-selv-møbler. 

Perfekt til fiksering (og måske også poolen?) 

Sød tand for fiksering, men mangel på vægplads? Spar SM-korset væk, og giv den gas med erotisk dominans og fræk fastspænding i en oppustelig bondagestol. Den er både superlet at opbevare under sengen eller i klædeskabet og yderst nem at pakke i bilen eller kufferten, hvis I skal på en fræk weekend get-away. Perfekt til små boliger, sommerhusture eller ferier sydpå. Har I planer om at bruge den på stranden, campingpladsen eller som flydende møbel i hotel-poolen, er det altså helt og holdent på eget ansvar.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip