5 positioner, mænd vil ønske kvinder selv tog initiativ til

Foto: Shutterstock

Hvis du efterspørger en af disse stillinger, så transformere din fornuftige mand i brune sko sig til en sand elskovsgud.

Hvad kan mænd godt lide? Hvis vi trækker bajere og fodbold fra, så vil mænd faktisk gerne prøve nyt - også på lagnerne, hvor det ellers kan knibe med opfindsomheden. 

Men fortvivl ikke, vi kan vi nu afsløre de stillinger, som manden bliver helt vild i varmen efter at prøve - efter du selvfølgelig har introduceret dem for ham: 

1. Først en halv time på den ene side… 
For at manden skal kunne mærke dig, så skal i ned på siden, og med benene krydset bag hans ryg, kan han styre tempoet, imens han har godt fat i dig. Stillingen kan også kaldes også gift-wrap eller gavebånd med hentydning til de krydsede ben bag ryggen. 

Her kan han virkelig komme tæt på dig, og mærke dig på alle måder, og det er en godt start på en intim aften. 

Læs også

6 ting manden tænker, når han tager dig bagfra

2. Rid ham på en ny måde 
Ja, det er en klassiker, men det kan gøres på mange måder. Den klassiske ridetur, hvor kvinden sidder på manden og læner sig bagud, bliver hurtig drønkedelig. 

Men læner kvinden sig i stedet forover, kan manden holde hende rundt om røven, og selv bestemme lidt. Går det for stærkt eller bliver for hårdt, kan kvinden rejse sig op igen. Det bliver kun frækt, hvis begge partere arbejder lidt på det, så øvelse gør mester.  

3. Som på en stripklub
Det er også en kliché, men stripklubbens lap-dance kan virkelig få blodet til at pumpe i en sådan grad, at han sprænger sømmene i cowboybukserne. Tricket er, at overraske ham, og tyvstarte udenfor soveværelset, så du først tager fusen på ham, inden du tager ham på sengen. 

Her kan han få lov til at røre ved dig, dine bryster og snuse dig i håret og blive pirret, men han kan ikke selv styre noget som helst. 

Læs også

Liderligt par giver den gas op ad hotellets vindue: De aner ikke, hvem der holder øje med dem

4. Missionær med et twist 
Med et ben hævet over hovedet, imens det andet ligger langs sengen, bliver lørdagsputte stillingen over dem alle transformeret til et romersk orgie af fantasi og pirrelighed. 

Her kan manden virkelig få lov til at støde igennem, og samtidig kan man variere stillingen ved at manden kan rette ryggen eller ligge helt fladt over kvinden. En klassiker med et frisk pust. 

Læs også

7 frække tricks som får ham til at holde i en evighed

5. Med udsigten til din frække røv - uden at det bliver doggy-style 
Det skal slutte af med et brag, men uden at miste den intime tæthed, som stillingerne indtil videre har ført med sig. Derfor skal du placerer dig på manden i en omvendt ridestilling, så dit ansigt vender ned mod hans ben.

Ved at lægge sig fladt over hans ben, og skiftevis lad ham styre tempoet og tage det fra ham ved at sætte sig mere op, så mister han med garanti taleevnen og ender i stedet sat tilbage i en dyrisk, brølende hulemand, der ikke kan få nok. 

 

Dagens Gossip