5 simple tricks: Sådan giver du et blowjob, der suger al fornuften ud af ham

19/05/2017 15:45

Emil Ryttergaard

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er altid dejligt, når du tager godt fat i kalorius og giver ham et ordenligt blæs i trompeten. Men med lidt øvelse og disse 5 fif, vil han tilbede dig som en sexgud.

Mest læste i dag

Et blowjob er skønt at modtage, og det er seksuelaktens svar på pizza. 

Er det en virkelig god pizza, så er det bare det bedste, og er pizzaen mindre god, så er det stadig rimelig godt alligevel. 

Men hvis du undrer dig over, at der ikke bliver støvsuget nok derhjemme, købt blomster eller at du på anden måde ikke får vist nok opmærksomhed, når du har haft kødhornet i munden, så er det måske på tide med lidt øvelse. 

Derfor har vi sammen med elitedaily.com fundet 5 punkter, der gør dig til dronningen af blowjobs, og hvor mændene enten spontant kaster sig på knæ og vil giftes eller aldrig går fra dig, når først du ruller tungen ud og inviterer dilleren indenfor. 

1. Brug det du har…
Det er forkert, hvis du tror, at din våde tunge alene kan klare alt arbejdet og at der bare er tale om lidt ind-ud mund-action eller måske endda langt ned i halsen. Den går ikke! 

I stedet skal du bruge alle tænkelige teknikker, som du overhovedet kan forestille dig. Kæl lidt for mellemkødet, kys lidt på kuglerne, leg lidt med det brune øje (hvis du tør!) eller blot rører blidt ved ham op og ned langs inderlårene. 

Det er sådan en omgang ekstra kæleri, der gør, at manden kun taler i lyde og enkelte stavelser, når udløsningen kommer og efterfølgende giver spontane gaver og blomster i tide og utide. 

 

2…særligt med hænderne
Ligesom pianister og kirurger, så er dine to stærkeste kort dine hænder, og dem skal du sgu bruge! 

Der kan kildes, stryges, pumpes og måske endda daskes blidt, hvis I vil lege den form for dominerende leg. Vær dog opmærksom på, at mænd har meget erfaring med at hive i banditten, så det er en hårfin balance mellem at kæle med en lille killing og tage hul på en ny ketchupflaske. 

Spørg ham hvad han kan lide, så tempoet matcher den aktion du laver med mund og tunge, og så skal du se, hvordan øjenene lyser op!

3. Tal frækt til ham - men ikke til lillemanden!
Det kan være for at spare lidt på kræfterne, og give kæberne en lille pause, og der kan du passende sige et par frække ord til ham. 

Sæt frække tanker i hovedet på ham ved at sige, at hvordan den våde og knaldhårde pik kunne ende i en omgang spansk mellem dine bryster eller i en stilling, hvor du ligger henover spisebordet. 

Foto: Polfoto

Du skal dog holde dig fra at tale med spegepølsen i munden. Det er ligesom, når tandlægen spørger om en masse ting, imens han har otte instrumenter inde i munden på dig. 

Du skal iøvrigt heller ikke snakke til tissemanden. Selvom at lillemanden er vigtig, så må der ikke gå børnetime i blowjobbet. 

4. Øjenkontakt, tak!
Det allerbedste ved at få et blowjob, er at vide, at du også godt selv kan lide det. Det er nemmest ved at afkode, ved at du kigger på ham, direkte ind i de hasselnøddefarvet vandpytter, og sukker blidt eller på anden måde laver et simpelt tegn.

Foto: Polfoto

Det giver ham troen på, at du synes, at det er det fedeste i verdenen at have lige præcis din mands dillermand helt inde i mundtøjet. 

Du skal ikke tænke på, om hvorvidt at du ser dum ud eller har glemt mascaraen. Det vil han fuldstændig skide på! Et blik er nok til at sende ham helt ind i landet af nydelse. 

5. Forhuden er din ven
Okay, det er måske ikke den frækkeste ting at gå op i, og mange mænd vil sikkert heller ikke nævne det i bryllupstalen, hvordan du legede blidt og lækkert med forhuden en hel sommer  - hvis den kæreste altså overhovedet har sin forhud. 

Men forhuden er ikke bare en hudfarvet overtræksfrakke til det stive lem, men kan derimod bruges aktivt. Når du onanerer ham, kan du præcist se på forhuden, hvor ydelsen og nydelsen finder sammen, og forhuden og særligt glansen bagved er meget følsom overfor en våd og fræk tunge. 

Men som alt andet på denne liste, så skal der lige være lidt rent inde bagved, så hvis det skal foregå efter en lang dag på byggepladsen eller kontoret, så skal du lige stikke snablen i intimsæben inden, kammerat. 

Kvinde fundet død i lejlighed: 'Min enorme penis slog hende ihjel'