5 steder på kroppen, hvor kvinder helst vil røres under sex

Foto: Shutterstock

Du skal have fingrene over hele kroppen, hvis hun skal have maksimal nydelse.

Når først stemningen er blevet kåd og kvinden nærmest gisper under sex, så ville det være rigtig kikset, hvis manden ikke kunne finde ud af at placere sine hænder. 

Manden skal nemlig kærtegne kvinden flere forskellige steder, og ikke bare gå efter at holde hænderne slapt på numsen. 

5 steder, hvor magien sker

I en spørgeundersøgelse blandt britiske kvindelige læsere, har kvinderne nu afsløret hvor mændene skal stikke klør fem, skriver The Sun.

Læs også

6 ting manden tænker, når han tager dig bagfra

1. En klar favorit  

På en klar førsteplads finder man også en af mændenes favoritter - nemlig kvindernes bryster. 34 procent af de adspurgte kvinder vil have et fast greb om forpartiet, der skal kæles blidt for den ekstra nydelse, der giver point selv efter sengen er redt igen. 

2. Knap så meget vampyr 

Halsen trisser ind på en andenplads, hvor kys, kæleri med fingerspidserne og et fast greb om halsen kan være den pirrende dominans, der giver elskoven et ekstra pift, og flytter hele seancen op på et højere niveau, end en puttetur. Lige over hver fjerde kvinde kan ikke få nok af kæleriet på halsen. Bare ikke slik som en labrador eller lege Twillight og bide som en vampyr - det holder ikke. 

Læs også

8 ting som mænd ikke tør bede om i sengen

3. Og så et lille smæk…

Røven skal selvfølgelig også have lidt opmærksomhed, og lidt over hver 10. kvinde skal gerne have lidt nus på ballerne, når det samtidig stødes på den helt rigtige måde. Hos mændene er numsen en klar favorit blandt hver femte mand, men 20 procent af mændene synes også, at halsen skal have lidt kærtegn. 

Sidst, men ikke mindst

På en 4. og 5. plads siger kvinderne, at kærtegn på ryggen og maven får varmen til at brede sig i hele kroppen. Måske som et blidt nusseri, inden at det hele går løs. Eller som et frækt indslag, hvor mandens negle kan køre pikant ned langs ryggen og giver god sex

Læs også

9 ting mænd aldrig kommer til at afsløre overfor en kvinde

Se, det er er kæleri på avanceret niveau, og gør du alt dette, så hører du ikke et pip fra konen eller kæresten, når sokkerne ligger på gulvet. God fornøjelse! 

 

 

 

 

Dagens Gossip