5 ting der afslører, om din kæreste er klar til at fri

Disse fem tegn skal du holde øje med, hvis du håber på at blive friet til.

Hvis du kan genkende nedenstående fem tegn i din kærestes opførsel, så begynd hellere at gøre din ringfinger klar.

Har du været i et forhold længe og er din største drøm snart at blive gift, så kan din kærestes adfærdsmønstre afsløre, om din drøm i nærmeste fremtid vil gå i opfyldelse.

Elite Daily har nemlig samlet fem tegn på, at din kæreste snart vil fri.

Kan du endnu ikke genkende de fem tegn i din kærestes opførsel, så tyder noget på, at du skal væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Desværre. Eller måske selv gå ned på ét knæ.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Her er de fem tegn, du med god grund kan holde ekstra øje med:

1. Han er mere kærlig end normalt:
Begynder han at virke mere kærlig, jordbunden og sødere end normalt, så er det højst sandsynligt fordi, hans tanker er fyldt med romantik. Det er ikke sikkert, at du har set denne side af din kæreste før, som måske kan virke en smule omklamrende, men før du bliver irriteret, skal du huske på, at han muligvis gemmer en ring i lommen.

2. Han er mere urolig end normalt:
Hvis din kæreste udsender nervøs energi eller virker mere urolig og rastløs end normalt, så er det højst sandsynlig fordi, han er spændt på at stille dig et ganske velovervejet spørgsmål.

3. Han bliver let distraheret:
Vi har alle dage, hvor vi bliver lettere distraheret end andre, men hvis du oplever, at din kæreste i længere tid af gangen har svært ved at bevare koncentrationen og ikke kan forklare hvorfor, så kan du godt begynde at glæde dig.

Læs også

Læger er målløse over fund i 53-årig mands endetarm: Aldrig er noget så stort stukket op i numsen før

4. Han vil sikre sig, at I har en fremtid sammen:
Bare fordi I i ny og næ snakker om jeres fremtid sammen, er det ikke et tegn på, at han nødvendigvis vil fri i nærmeste fremtid. De fleste par har disse samtaler. Hvis han oftere end før, sporer jeres samtaler ind på fremtiden, kan der i stedet være noget om snakken. Du skal blandt andet være opmærksom på kommentarer som: ‘Jeg er sikker på, at vi vil blive gode forældre’ eller ‘Jeg vil vædde med, at vi stadig holder i hånd, når vi er gamle og grå’.

5. Han vil pludselig vide mere om dine yndlingssteder:
Spørger han pludselig ind til din yndlings restaurant, din favorit by eller drømme rejsen, er det højst sandsynligt fordi, han allerede er i gang med de logistiske overvejelser. Han ved hvor vigtigt et frieri er, og vil derfor sikre sig, at du har noget at fortælle dine veninder om.

Desværre er disse tegn lette at overse, men gør du dig umage, så vil du på denne måde lettere kunne spore dig ind på, hvilke planer han har for jeres nærmeste fremtid.

Læs også: 8 ting I ikke må tale om lige efter sex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip