5 ting der sker med din penis, når du bliver ældre

Foto: Shutterstock

Ligesom resten af din krop, bliver vedhænget foran også ældre. Men når tissemanden viser alderstegn, så er der også hjælp at hente.

Enhver mand og kvinde har på et eller andet tidspunkt gjort det. Kigget sig i spejlet og indset, at kroppen ikke er hvad den har været.

Brysterne står ikke længere ud i luften, maven er blevet lidt større og tissemanden - ja, det ligner egentlig sig selv meget godt. 

Eller gør den? Sammen med resten af kroppen, så ældes manddommen også, og ifølge Indy100 er der især fem ting, man skal lægge mærke til, når tiden går og dingleværket er blevet ældre.

 

Læs også: Hvis du rører hans penis på denne måde, går han aldrig fra dig

Dryp, dryp dryp…. 

Det er ikke lige nemt, når man skal holde på vandet, og ligesom kvinder bliver inkontinens også et problem for mange mænd med alderen. Hos unge mænd er der ikke noget at komme efter, men hvad den ‘gyldne’ 60-års alder, bliver det mere udtalt at gå og sjatte lidt med. Det er dog ikke så slemt, at det ikke kan afhjælpes og faste tissetider og træning af bækkenet kan gøre en verden til forskel. Træning er her din bedste ven for at holde din bedste ven tør!

Ja, den bliver mindre

Der er ikke nogen nem måde at sige det på. Den gamle dreng i underetagen bliver mindre med alderen og ikke kun når din kusine i syvhestes brandert kysser dig på kinden til familiefester. Det skyldes, at pikken fyldes med collagen, der erstatter unge og mere fleksible celler.

Skal drengen beholde sin længde og elastiske indstilling, så er kuren mere hård, for så skal der tabes et par kilo. Fedt på og omkring maven er nemlig med til at gøre lillemanden til en helt lille dreng, hvis du forstår.

 

Læs også: Sarah-Louise fik et uønsket pik-billede: Hendes svar til ejermanden...

En ordentlig skævert

Det er muligt at din pik står helt lige og flot i 20’erne, men som tiden tager sin tørn, så får den altså en anden form. Senerne bliver hårdere og skaber mere arvæv inde i penissen, og det skyldes to ellers ret fede ting, nemlig sex og sport. Skal dilleren helt skønnes, så skal du gå i kloster.

En anden løsning kunne være at acceptere, at den med tiden kan blive lidt krum og skæv, og så glæd dig over al den sex og sport du har dyrket igennem tiden. Bliver det alligevel for meget med den krumme tissetap, så kan kirurger rette op på en skæv tissemand.  

En ballon uden luft i

Der skal pumpes lidt, hvis en mand skal have rigtigt 'jern’ på. Skal man have en farlig og højrød skyder, der er klar til at fyre den af, så skal blodcirkulationen ligesom være i orden, for ellers peger ‘pilen’ nedad!

 

Læs også: Linse har ikke knaldet i tre år: Derfor vil hun ikke have sex

Der er faktisk kun en rigtig god løsning, og det er at holde sig sund, huske salaten til bøffen samt masser af motion. Det skal dog siges, at en svigtende stiv pik ikke er ensbetydende med at man ikke kan få rejsning, og det er først, når dilleren svigter hver fjerde gang, at lægen kan konstatere at man har rejsningsproblemer.

Har man sukkersyge, så er der iøvrigt langt større risiko for at man mister jernet, og det går jo også ud over livskvaliteteten, så heller en gang hurtigere til lægen, hvis man er i tvivl. 

 

Læs også: Susan K er ikke glemt: 'Jeg får tilsendt fire pikbilleder om ugen'

Den store mandedræber 

Kræft kan også ramme de ædlere dele, og prostata- og testikelkræft er værd at være meget opmærksom på, da mænd hvert år taber kampen mod kræft. Men mange glemmer også, at huden omkring penis er skrøbelig, hvilket gør at solarier øger risikoen for hudkræft omkring penis.

Samtidig skal man være opmærksom på alle smerter eller hævede områder i skrotum og opdager man blod i sæd eller urinen, så er det bare om at komme til lægen. 

 

 

 

 

Dagens Gossip