5 ting du aldrig må stikke ind i din egen (ellers andres) tissekone

Skrevet af Emil Ryttergaard

05/11/2019
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kreativitet i soveværelset er godt, og redskaber kan gøre sexlivet lidt sjovere og dejligere. Men der er en del ting, som skal holdes LANGT væk fra missen.

Mest læste i dag

Der skal ske noget nyt under dynen - men hvad? 

Mange par savner de gode gamle dage, hvor der var fuld knald på hver aften, og alt var spændende i soveværelset. Men sexlivet forandrer sig uundgåeligt med tiden, og så gælder det om at være krea. 

Det kan jo for eksempel betyde nye redskaber i dobbeltsengen, som kan være med til at stimulere og give et smil på læben (allesammen). Men samtidig er det fornuftigt lige at sætte streg under, hvad man IKKE må lege med. Her kommer fem gode bud:

1. Luk køkkenskuffen! 

Du synes selv, at du er en sand Christian Grey, når du finder remedierne frem fra køkkenskuffen og både har gang i husholdningsfilm, en spatel og kartoffelmoseren, mens kæresten ligger med bind for øjnene inde i sengen. 

Du skal bare ikke putte køkkensagerne op i skeden, da mange af genstandene kan være skarpe og fyldt med bakterier. Der er en grund til, at en dildo er dyr, for der er brugt lang tid på at sikre, at plastikdilleren er slebet til perfektion, så den ikke laver unoder i underlivet. Derfor - hold køkkengrejet ude af soveværelset, og lav i stedet pandekager, når I har leget på lagnerne! 

2. Dobbelthul er no-go! 

Når der er godt gang i den frække leg, så kan det være meget fristende at putte en dildo i numsehullet og så tilbage i missen. Men det er meget forbudt og bør udløse en røvfuld - og ikke af den der hyggelige nu-er-jeg-skolelærinden-og-du-er-den-frække-elev-slags.

Det pikante sexlegetøj kan bære på en masse bakterier fra anus, der kan skabe nogle grimme infektioner i underlivet. Skal der være plads til sjov i numsen, så hav legetøj i natbordet kun til det.

3. 'Hvor har den mund været henne?’

Det kan godt være, at pornofilmene viser, at man sagtens kan slikke fisse, sutte numsehul og tungekysse bagefter. Men i filmene kunne alienen ET også flyve med en cykel, og hvidhajen i Jaws var på størrelse med en fiskekutter. 

Der er med andre ord tale om snyd, som man ikke skal forsøge at efterligne efter to flasker rødvin en lørdag aften. Det gælder iøvrigt også hænderne, fingrene og den enøjede satan forneden. Men så er det godt, at der er en huskeregel: Har den været i numsen, skal den ikke i din kusse! Den er beskidt og fyldt med ondsindede bakterier, når den har været omme i nummer 2. 

4. ‘Hey, vi kunne jo også tømme køleskabet?’

Syltede agurker og cornichoner smager skønt på en leverpostejsmad eller et stykke rullepølse. Men siden at din kærestes skræv ikke er serveringsbordet på Meyers Madhus, så er der faktisk ingen grund til at spilde kræfterne på at tage de spiselige sager med ind i soveværelset. 

Det kan godt være, at du får en sur agurk ud, hvis du putter en frisk ind, men derudover kan kvindens underliv ikke tåle det sukker, som der faktisk er i mange madvarer, samt de bakterier og utøj, der kan gemme sig i skrællen på en banan eller agurk. ‘Jamen, det er helt økologisk!’ Det er ligemeget - er du sulten, må du smøre dig en madpakke, når I er færdige!  

5. Når det hele bare glider

Glidecreme hører sig selvfølgelig til, hvis I har brug for det eller gerne vil lege med numsen også (husk nu at følge de andre regler).

Men glidecreme med smag er en dum idé at putte i sprækken, da det sukkerholdige stads kan give en slem omgang skedesvamp, og det er der aldrig nogen, der synes, er frækt. Som i nogensinde. Skal det glide, så skal det ikke smage af chokopops eller jordbæryoughurt. Husk det.

Husk i øvrigt, at når du endelig skal stikke noget op, så vær lige sikker på dig selv og din partner. Det skulle gerne være sjovt og frækt og ikke ubehageligt og akavet. Er du eller din partner i tvivl, så glem det, og nyd hinanden rent i stedet.