5 ting du gør fuldstændig forkert, når du onanerer

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det er ikke altid let at få en orgasme, men det er endnu sværere, hvis du genkender disse fem punkter.

Det kræver sin mand eller kvinde at opnå en orgasme, og det er ikke altid til at sige, hvad der skal til. Men hvis du har svært ved at nå klimaks, er der måske hjælp at hente her.  

Cosmopolitan har nemlig samlet en række ting, der ofte går galt, når du prøver at tilfredsstille dig selv.

Læs også

8 ting mænd kun siger, hvis de virkelig godt kan lide dig

1. Du prøver for hårdt.
Hvis du har for høje forventninger i forhold til at opnå orgasme, er sandsynligheden mindre for, at det rent faktisk sker. Hvis du slapper af, giver dig hen og nyder øjeblikket, er det meget mere sandsynligt, at du opnår klimaks.

2. Du venter til sengetid.
Der bliver ikke meget tid til fornøjelse, hvis du først går i gang, når du er lige ved at falde i søvn. Hvis du har mest lyst til at onanere på den tid af døgnet, bør du prioritere din kvalitetstid og gå i seng tids nok til, at du kan nå at nyde den ordentligt.

3. Du laver ikke dine knibeøvelser.
Man skal aldrig undervurdere effekten af, at du husker at lave dine knibeøvelser. En stærk bækkenbund er en forudsætning for stærke orgasmer. Husk det, næste gang, du springer de vigtige knibeøvelser over.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

4. Du holder dig tilbage.
Selvtilfredsstillelsen har mange års tabu bag sig. Men der er intet at skamme sig over, når du forsøger at give dig selv den ultimative nydelse. Hvis du ikke formår at give slip og nyde situationen, bliver det sværere at at opnå klimaks.

5. Din seksualitet er bundet op på en partner.
Mange mennesker forbinder først og fremmest deres sexliv med det samleje, de har med en af det modsatte eller samme køn. Men du risikerer at snyde dig selv godt og grundigt, hvis du ikke kaster dig ud i onaniens kunst.

8 forbudte fejl mænd begår under oralsex

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip