5 ting du ikke skal gøre ved din fisse

Pas godt på din fisse.

Det er vigtigt, at holde underetagen sund. Derfor er der nogle ting og vaner, som du helt sikkert skal holde tissekonen væk fra, hvis du vil være helt sikker på, at underlivet har det godt.

Denne artikel indeholder affiliate links

Det kan være svært for kvinder at have den samme fornemmelse for deres kønsorganer som mænd. 

Mænd holder trods alt dagligt i sin kalorius ved enten der skal tisses eller at ‘andre ting skal ordnes’. 

Derfor kan det være svært at vide præcis, hvad der skal til for at holde underlivet sundt og raskt, men også hvilke ting, der ikke er falder i god jord hos missen. 

5 ting du aldrig må gøre mod din fisse

1. Blive piercet i missen

Det kan i den grad være frækt med en piercing i knappen, og hvis man virkelig er til kæder og tingeltangel og stoler på sin piercer, så kan man sagtens få lavet en fin intimpiercing. 

Læs også

Ansat i biograf fik ulækker overraskelse efter visning af 50 Shades

Men vil man være på den sikre side så undgå piercinger, der kan irritere huden, da man skal huske at holde sin piercing ekstra ren efter sex. Huden omkring piercingen kan nemlig hurtigt blive betændt, hvis man ikke er grundig og omhyggelig til at rengøre din fisse. Desuden må man aldrig føle smerte under sex fra sin piercing, der selvfølgelig heller aldrig må bløde eller væske under sex. Det er der nemlig ikke meget frækt over.  

2. Bruge almindelig sæbe og husk at tørre koteletten

Det er ikke raketvidenskab, men i badet skal tissekoner, ligesom tissemænd kun vaskes med almindeligt vand og ikke almindelig kropssæbe. Sæben laver numre med skedens naturlige ph-balance og det kan medføre svampeinfektioner. 

Bare rolig, din vagina bliver helt ren af sig selv, og lugter ikke af sur fiskeforretning, blot fordi at du ikke sæber den ind. Det har faktisk den modsatte effekt, da skeden er i stand til at rengøre sig selv og ikke skal bruge parfume, som mange sæber indeholder. 

Besøg danmarks største sexshop - klik her.

Af samme grund må du heller ikke glemme at tørre fissen grundigt, inden du spæner afsted på arbejde om morgenen. Det skaber også en sand legeplads for svampe-bakterier, der boltrer sig i dit underlivs dårlige hygiejne. 

Læs også

Myndigheder advarer: Antallet af sexskader er eksploderet

Tag i stedet håndklædet og dup dig ren eller smid håndklædet og læg make-up og børst tænder i det bare ingenting, så du tørrer ordentligt, inden du går ud af døren. 

3. Beholde underhylerne på om natten 

Vi har været her før, og det med at sove med trusser på i sengen er også en dårlig, dårlig ide, hvis tissekonen ikke skal blive fyldt med baktusser. 

Bomuld stopper nemlig den naturlige lufttilførsel, og det skaber et dårligt klima for hele underetagen. 

4. Tisse før sex

Du skal ikke lige en tur på toilettet, inden du skal en tur i kanen med din udkårne, for den vane vil din skede ikke takke dig for. 

Derimod skal du gemme turen på toilettet til bagefter, hvor den halve eller helt fyldte blære kan være behjælpelig med at fjerne overskydende bakterier efter sex, der ellers sætter sig fast på indersiden af skeden. 

Læs også

6 tegn på at hun ikke er tilfreds i sengen

En mere bastant tissetår gør en verden til forskel, når du skal have fjernet sædrester og bakterier efterfølgende. 

5. Overdrive brugen af træningscyklen

Det her er mere en forsigtig advarsel til dem, som holder meget af at gå agurk på spinning-cyklen end et decideret no-go. 

En undersøgelse har nemlig vist, at hvis man sidder forkert på cyklen, kan det påvirke ens følsomhed i kussen, og det er der jo ikke nogen grund til at risikere, vel? 

Der er dog en nem løsning, som gør at du stadigvæk kan spinne derudaf. Det handler blot om at du skal hæve styret, så styret er højere oppe end sadlen, så du sidder mere opret på cyklen. 

Når nu vi er ved det, så skal du også holde dig fra at stikke diverse genstande på i skrævet, og særligt 5 ting må du aldrig stikke op.