5 ting jeg lærte, da jeg solgte mine brugte trusser

Foto: Privat

Der er et stort marked for køb og salg af brugte trusser. En sælger giver et unikt indblik i den sære branche.

Brugt trusser - Af alle bizarre fetishes må det at onanere til en fremmed piges svedige trusser høre til en af de skøre. Men der findes faktisk mange, der er villige til at betale store summer for netop det.

Cracked.com har interviewet en kvinde, der sælger sine trusser. Her er fem af de ting, hun har lært i løbet af sit mærkværdige forretningseventyr.

Folk sælger beskidte trusser på Ebay og andre online fora

Denne kvinde bruger det sociale medie Reddit, der har en tråd, hvor man kan sætte sine trusser til salg.

- Jeg tænkte, at så længe jeg kunne gøre det anonymt, hvad skade kunne det så gøre? Jeg tog to-tre billeder og solgte for 75 dollars (godt 440 kr., red.) på en time. Det er flere penge, end jeg tjener på en vagt på mit almindelige arbejde, siger hun.

Læs også: Ny sær fetish: Brad tænder på prutter

Salg af brugte trusser er en verdensomspændende industri

Denne kvinde sender sine trusser til folk fra hele verden. Og i Japan har man sågar kunnet trække brugte trusser i automater - regeringen har dog advaret mod det, ikke fordi det er klamt, men fordi man risikerer, at det er en mand, der har gået med dem.

Der findes desuden sider med tips og tricks til, hvordan man bedst pakker sine trusser, så de så at sige bevarer saft og kraft. Mange vælger at vakuumpakke trusserne.

- Du ville blive overrasket over, hvor mange fetishes der er inde i markedet for brugt undertøj. Om dit erotiske narkotikum er en gravid kvindes mormortrusser eller slidte gymnasie-boksershorts, der har tilhørt et danskt muskelbundt, så kan du finde det et sted på nettet, siger sælgeren.

Du skal ikke bare have trusserne på

Kunderne kan have ret specifikke ønsker, til hvor længe man har haft trusserne på, og hvad man har lavet i dem.

- En tur i fitness, sex, tis eller bremsespor, fortæller sælgeren om kundernes efterspørgsler.

Læs også: Mand skal i fængsel for at knalde med kokasser

Kunderne er forbløffende nok ikke klamme

- Det viste sig, at de fleste fyre, der køber brugte underbukser, er meget søde og virker relativt normale - med det åbenlyse særpræg, at de elsker lugten af et svedigt skridt. De beskeder, jeg får, er generelt korte og professionelle, siger kvinden.

Det hænder dog, at nogle fyre blot vil have gang i en upassende chat, men de bliver lynhurtigt meldt og fjernet af Reddits moderatorer.

- Jeg har kun sagt nej til to kunder: En fyr ville se mit ansigt, hvilket jeg ikke vil for mit privatlivs skyld. Og en anden fyr vile have et par trusser, som en mand havde ejakuleret i mindst ti gange med et billede, der dokumenterede hver gang. Min kæreste har intet imod min nebengesjæft, men han havde aboslut ingen interesse i at hjælpe mig med den ordre, lyder det.

Du skal sælge dit skidt

- En dag spørger nogen, om du sælger trusser med lortespor? Og du griber dig selv i at svare selvfølgelig, uden at det føles mærkeligt. Store lortespor? Naturligvis, jeg er jo fucking professionel. Jeg får mange efterspørgsler på menstruations- og lortespor, fortæller trussesælgeren.

Til en kunde solgte hun et par almindeligt brugte trusser og et par med store spor af lort til 75 dollars (godt 440 kr., red.).

 

 

Dagens Gossip