5 ultimative krav mænd har i sengen - troede du

29/11/2016 13:45

Sol Stoffregen

Sex og samliv
Kvinder tror, de ved alt om mænd, men gør de nu også det?

Mest læste i dag

Mange kvinder har helt bestemte ideer om, hvad mænd føler, tænker og ønsker, når det kommer til sex og kærlighed. 

Fx mænd vil kun have kvinder, der er villige til at dyrke alle former for sex, eller mænd dropper kvinder, hvis de skal vente på sex.

Men måske er der slet ikke hold i disse fordomme, som fylder en del i kvinders hoveder?

Dagens.dk har bedt mænd om at kommentere på nogle af de mest almindelige mandemyter, som florerer. 

1. Mænd vil have kvinder, der er total seksuelt frigjorte
Mænd leder ikke efter en sexklon af dem selv, men du må gerne være åben over for 80% af de samme ting, som manden foretrækker i sengen. Du behøver ikke nødvendigvis at dele drømmen om at knalde på toppen af et bjerg. Så tal om, hvad du har lyst til, for det sidste mange mænd vil have, er, at du gør noget, du ikke har lyst til.

2. Mænd har det svært med en kvinde, der har haft en del sexpartnere
Denne påstand er delvis rigtig. For på den ene side har mænd det stramt med, at deres kvinde taler om tidligere seksuelle oplevelser, men til gengæld har mænd ikke noget imod, at kvinden ved, hvad hun laver. Kort sagt mænd har ikke brug for billeder i hovedet af dig, der knalder med en anden, men de vil gerne nyde godt af dine erfaringer. Så vær stille med, hvor du har haft munden henne, siden du er europamester i blowjobs. 

3. Engangsknald fører aldrig til noget længerevarende
Det er et spørgmål om timing. For manden skal være klar - personligt eller karrieremæssigt - til et forhold, før end han kaster sig ud i det. Så uanset hvor hurtigt eller langsomt du er til at kaste dig over ham, så er det ikke den afgørende faktor for et langvarigt forhold.

4. Udseende er alt
Mænd ville lyve, hvis de ikke sagde, at en kvindes ansigt og krop havde betydning for valget af partner. Men når det er sagt, så er mænd slet ikke så hårde ved kvinders udseende, som kvinder er ved dem selv. Lidt fedt på siddebenene, æblekinder eller en fyldig numse får ikke nødvendigvis mænd til at løbe skrigende væk. Det er mere et spørgsmål om udstråling og selvtillid - lad være med at gemme dig og undskylde for dine 'fejl'.

5. Mænd mister hurtigt interessen for en kvinde, der ikke vil have sex med det samme
​Dette er en sandhed med modifikationer. For mænd kan bestemt godt lide at blive holdt hen på den frække måde, hvor de fornemmer, at de får en ‘belønning’ på et tidspunkt. Så det er ingen dårlig ide at tage sig lidt tid til at lære manden at kende, inden I hopper i kanen, hvilket vil få ham til at føle sig vigtig og interessant, men hvis du bare er ude efter hyggesnak og en gratis middag i ny og næ, så kan du godt regne med at få sparket på et tidspunkt.