5 underlige ting, der giver dig et bedre sexliv

Shutterstock

Takket være videnskaben bliver vi nærmest dagligt klogere på, hvad vi kan gøre for at få et bedre sexliv.

Denne artikel indeholder affiliate links

Nogle af tingene er dog lidt mere bizarre end andre. For hvem skulle have troet, at avocado, sved og farven rød kunne styrke dit sexliv?

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi her samlet de fem mest underlige ting, der siges at give dig et bedre sexliv.

Giv dit sexliv et boost med disse 5 mærkelige ting

1. Spis avocado

Avocadoer kan andet end at se godt ud på et instagram-billede. Den grønne frugt (ja, det er faktisk en frugt) fungerer nemlig også som et afrodisiakum.

Barbara Klein, professor i mad og ernæring ved University of Illinois, forklarer til The California Avocado Commission, at frugtens høje indhold af vitamin E kan hjælpe med at holde flammen i live, da den både giver energi og vigør. 

2. Ifør dig rødt

Hvis du gerne vil forføre din mand, er der ekstra god grund til at shoppe lidt frækt lingeri i farven rød.

Et studie viser nemlig, at mænd finder kvinder, der har noget rødt på, mere attraktive og sexet.

3. Sved, sved, sved

Videnskaben har talt, og det viser sig, at kvinder bliver tændt af mænds sved.

Duften er faktisk med til at øge kvindens kortisolniveau, stresshormonet, der kan gøre dig mere seksuel opstemt. Det viser et studie i The Journal of Neuroscience

4. Vær en adrenalinjunkie

I stedet for at spise på en fancy restaurant eller tage i biografen på jeres dateaften, hvad så med at springe ud fra en klippe eller surfe?

Et studie i Archives of Sexual Behavior viser nemlig, at aktiviteter, der giver dig et rush, kan give dig mere lyst til at få endnu mere action i soveværelset bagefter.  

5. Skift parfumen eller colognen ud med disse dufte

Det er tid til at skifte Chanel no. 5 ud. 

Et britisk studie viser nemlig, at mænd finder kvinder mere attraktive, når de dufter af læbestift, babylotion eller en middagsret.

Omvendt kan kvinder godt lide, når mænd dufter af maling, læder, petroleum eller blækpatron.

Men hvis du hverken er vild med at spise avocado eller lugte af sved og en hel middagsret, er der også andre ting, du kan gøre for at give dit sexliv et boost.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer:

”Hvis I gerne vil have et bedre sexliv, kan det være en god idé at lave nogle sjove og sexede aktiviteter sammen, så det hele ikke bliver på rutinen. Med Clone-A-Willy kan I komme tæt på hinanden på en ny måde og lave en fræk, vibrerende kopi af dit vedhæng, som din kæreste kan få glæde af, når du ikke er hjemme. I kan også prøve at bruge et bondagesæt á la Fifty Shades som en sjove måde at spice tingene op i soveværelset. Her kan I eksperimentere med håndjern, blindfold og en pisk til en pirrende oplevelse udover det sædvanlige,” forklarer altså Mathilde Mackowski.

 

Dagens Gossip