5 vovede stillinger til dyb penetration

Foto: Shutterstock

Hvis du og din kæreste er vilde med, at der bankes helt i bund i dobbeltsengen, så får I her en række gode stillinger til en god og grundig penetrering.

How deep is your love?

Sådan sang Bee Gees for en menneskealder siden, og hvis du går med planer om at stille din kæreste samme spørgsmål så læs med her.

For ligesom I kan kaste jer ud i både ’normal’ penetration eller den blide forsigtige ditto, når der står hanky panky på parforholds-programmet, så findes der også den dybe og kompromisløse udgave, hvor man som mand forsøger at fylde sin partner så meget og så dybt ud så muligt.

Det giver selvfølgelig sig selv, at dyb penetration ikke er det store hit, hvis manden er udstyret med en sjover på størrelse med en sovepose, og hans partner er indehaver af en yderst kort kanal.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Men passer jeres kønsdele perfekt sammen som en nøgle i det rette hul, så kan det være både frækt og givende på nydelsesbarometeret at eksperimentere med hoftestød, der rammer helt i bund.

Det er dog ikke alle sexstillinger, der er lige gode, hvis mandens kødhammer for alvor skal svinges op til at ramme hendes klokkespil. 

Dyp penetration

Af samme grund får I her fem stillinger, der er perfekte til dyb penetration. 3.. 2.. 1.. sæt i gang!

1. Saksen: Så går det løs. I denne stilling ligger kvinden på siden med sine stænger i en 90 graders vinkel, så det løftede ben hviler op af den mandlige partner, der sidder på knæ i sengen foran hendes allerhelligste. Kan man som kvinde ikke præstere 90 grader, kan mindre også gøre det. Imens penetrerer manden kvinden ved at støde ned i den ’åbne saks’ hende ben har formet. Et hit, når der skal stødes dybt.

2. Trillebøren: Denne stilling giver mere eller mindre sig selv - men kræver både armkræfter og smidighed, så pas på I ikke kommer til skade. Kvinden står/hviler på sine hænder med strakte arme, mens manden løfter hendes ben - ligesom når man går trillebør. Men i stedet for at travle af sted med fruen, trænger han ind i hende bagfra – en stilling der er effektiv, når han skal helt i bund.

Læs også

Wow: Ny trailer for 50 Shades viser første glimt af Grey og Anastasias bryllup

3. Benene op: En klassisker. Lidt ligesom saksen, men denne gang med begge ben i vejret. Kvinden ligger på ryggen med benene strakt lige op i luften, så de flugter med manden, der igen sidder på knæ - klar med den enøjede. Med hendes fødder på sine skuldre og et fast greb om hendes lægge, lår eller balder har manden nu adgang til en solid penetrering, der kan mærkes at dem begge.

4. Doggy – med et twist: Klassikeren doggystyle er god, hvis der skal knaldes i bund, men den bliver endnu bedre, hvis I modererer den. Mens manden bør stå solidt plantet på gulvet, bør kvinden befinde sig på alle fire i sengen foran ham. Herefter er det vigtigt, at hun svajer i ryggen - så meget så muligt - så hendes hofter løfter sig. På den måde får den mandlige partner mulighed for at støde endnu dybere.

5. Underlivs-løft: Denne stilling minder om nummer 3, men kan med fordel udføres på en sofa. Kvinden ligger nemlig på ryggen, men med sin numse på et højt underlag (sofaens armlæn eller flere puder), så hendes underliv er løftet så højt så muligt. Det giver manden mulighed for at stå på jorden, løfte op i hendes ben og trænge dybt ned i hende, indtil han rammer jackpot.

God fornøjelse!

Læs også: 10 ting der gør din kæreste liderlig, når han mindst venter det

 

Dagens Gossip