6 grunde til at din kvinde faker sine orgasmer

Faker din kvinde sine orgasmer? Her er 6 årsager.

I modsætning til mænd kan kvinder enormt let fake en orgasme, da der ikke er en penis, der skal ejakulere undervejs.

Det kræver blot en smule indlevelse og skuespilsevne, at overbevise manden mellem benene om, at man rent faktisk nyder det, han har gang i.

‘Jeg kommer, jeg kommer’ er naturligvis en mulighed, en anden er at stønne lidt ekstra eller endda at bryde ud i et nydelsens-skrig.

Er du i tvivl om, hvorvidt din kvinde lyver om sine orgasmer, og i så fald hvorfor hun gør det, så giver vi dig her seks årsager til en faket orgasme:

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 1. Hun synes, sexen er kedelig og dårlig
Hvis du selv synes, at jeres sex gennem årene er blevet kedelig, så er der stor sandsynlighed for, at din kvinde heller ikke bryder sig om det. Kedelig og dårlig sex er roden til alt ondt. Desværre er det et ømtåleligt emne, som de færreste tør tale om, især da en faket orgasme er lettere at slippe afsted med end en alvorssnak.

2. Hun er ikke i humør
Din kvinde kan også være stresset og dermed slet ikke i humør til sex. Hvis hun har svært ved at koble fra i hverdagen, så har hun også svært ved at koble fra i sengen.

3. Hun tænker kun på at tilfredsstille dig
Bruger din kvinde lang tid på at tilfredsstille dig, hver gang I ligger i sengen, så er det fordi, hun vil sikre sig, at du har det godt. Desværre er dette ofte ensbetydende med, at hun glemmer sig selv og sine egne lyster. Kender hun ikke sine egne sexuelle-lyster, er det letteste at fake en orgasme. På den måde lader hun dig være i god tro.

Læs også

9 frække scorereplikker der garanterer et ordentligt nytårsknald

4. Hun vil undgå at være en seksuel fiasko
Hverken mænd eller kvinder ønsker at være en seksuel fiasko. Oplever du, at hun får orgasmer hver gang, I er sammen, er det højst sandsynligt fordi, hun vil sikre sig, at du ikke tror, at hun er en fisko i sengen.

5. Hun mangler dine komplimenter
Kvinder har brug for at føle sig værdsat, sexet og elsket. Fortæller du hende ikke, hvor sexet eller fræk hun er, når I er sammen, føler hun sig ikke tryg i dit selskab og tør derfor ikke give sig helt hen til dig.

6. Hun er usikker på sin egen krop 
Hvis hun er usikker på sin egen krop eller måske endda skammer sig over den, kan hun ikke vente med at få tøjet på igen. Da en faket orgasme kommer hurtigere end en rigtig orgasme, er det naturligvis den fakede udgave, hun vælger.

Læs også: Disse 7 personer må du aldrig have sex med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip