6 ting du ikke vidste om stive tissemænd

23/02/2017 15:00

Emil Ryttergaard

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nemt at se, når manden er begejstret, hvis man kigger efter ‘humørpinden’ foran. Men der er et par ting, mange ikke ved om det erigerede lem.

Mest læste i dag

På papiret er der ikke meget at snakke om. 

Når mandens penis er stor og hård, så er manden klar, varm og liderlig efter en omgang hed elskov. 

Men faktisk er der mere at vide om de stive pikke end de fleste er  klar over. Derfor finder du her syv punkter, som du bør vide om mandens dunkende kønsorgan. 

1. Den holder sig ikke stiv og kampdygtig for evigt
Alle mænd ved, at flaget en gang imellem skal hejses, men at stangen ikke kan holdes oppe for evigt. Faktisk har en undersøgelse vist, at 30 procent af alle mænd gerne vil kunne holde længere, både før de kommer, men også holde den store børge stor og flot. Når det går lidt hurtigt med at komme, så skyldes det ofte, at manden enten er meget følsom eller usikker på sin partner, spændt eller måske helbredsproblemer.  

2. Størrelsen er vigtig
Her er det ikke størrelsen på bøhmanden, men blot manden, der er vigtig. Har man lidt for meget på sidebenene, så har overvægtige mænd oftest også for lidt testeteron i kroppen, hvilket jo er vigtigt for at holde dampen oppe. En fælles slankekur kan hjælpe til at få blodet til at cirkulere bedre i kroppen, hvilket også er til fælles fordel i sengen.

3. En sutter holder stammen hård og flot
Undersøgelsen er altså god nok, selvom mange kvinder godt kan mistænke, at der er snydt lidt med resultaterne. Mænd, der får et blowjob som forspil til akten, oplever at få en hårdere og større dillertjavs. Man får jo som sagt ikke noget forærende, så vil man have sin mand til at stå flot og rank, så skal tissemanden have nogle kys. 

4. Lad ham bare snorke godt ud
Efter sex om aftenen så skal de fleste mænd gerne se hovedpuden kort tid efter, da mænd udskiller stofferne melatonin og oxycontin i hjernen, der til sammen virker som en sovepille. Derfor skal du ikke holde ham for længe oppe, hvis du gerne vil holde hans diller oppe. Hvis man lider af søvnapnø, så kan det påvirke den stive ven i negativ retning, så der skal altså søvn til. 

5. Håndarbejde slider på lillemanden
Hvis du vil sikre, at dunkedyret står helt stift, når der skal hygges i høkassen, så skal du have en alvorlig snak med din mand om at pakke pikspillet sammen. Når dilleren får en pause fra mandens opmærksomhed, så står den flottere end nogensinde før, men det kræver nok lidt delikat øvelse at sige det på en sød og sjov måde, så ingen bliver fornærmede. 

6. En stiv pik er ikke altid lig med sex 
Det kan være lidt underligt for mænd at sige nej til sex, men flår du dynen af din mand midt om natten for at kærtegne hans stive lem, så er det altså ikke sikkert at han er i humør til en hyrdetime. 

Videnskaben har nemlig vist, at der findes tre former for erektioner. Den første type er ved direkte stimulering, altså når du klæder dig af foran ham eller sætter en tysk naturfilm i dvd-maskinen. 

Den anden type er den underbevidste type, hvor man kan få en ordentlig stiv pik på under dynen. Den tredje og sidste type erektion er, når manden tænker tilbage på bryllupsnatten, den der tur til Lanzarote inden I fik børn. Minder kan nemlig godt få gang i penis, hvilket også kan føre til upassende situationer, såsom til din fasters begravelse, selvom der ikke lige er noget frækt over situationen. 

Selvom manden er klar, og kalorius nærmest på kommando står flot og stolt, så kan man blive fristet til at udforske kvindens fisse mere - men her er der nogle ting, som du aldrig må stikke i sprækken.