6 ting han tænker mens han tager dig i numsen

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Glidecreme, tilfredsstillelse og klitorissen. Her er seks tanker, som går gennem mandens hoved, når han har analsex.

Dagens oplevelser, indkøbssedlen eller måske dine flotte former. Har du nogensinde undret dig over, hvad din partner mon tænker på, mens du har sex med ham.

Hvis ja, så kan det være, at du får svaret lige her.

Cosmopolitan har nemlig samlet en række tanker, der går gennem hans hoved, mens han dyrker analsex.

Læs også

5 stillinger du skal bolle i, når du er føler dig stresset

1. Rolig nu.
Det er en tommelfingerregel, at man tager det stille og roligt, når man har analsex. På den måde kan du og din partner bedre undgå de knap så rare bivirkninger som rifter eller blødning. Men sommetider må man minde sig selv om det, når man bliver lidt for ivrig.

2. Lækker udsigt.
Når han står bag dig, kan han nyde synet af din svajende ryg, dine gyngende bryster og din flotte bagdel fuldt ud. Mænd er generelt meget visuelle og tænder på at betragte deres nøgne sexpartner i aktion.

3. Det føles helt anderledes.
Det er selvfølgelig en anden oplevelse at have analsex end at have vaginalsex. Det føles forskelligt for begge parter og kan være spændende at udforske sammen.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

4. Hvor lagde jeg glidecremen?
Det er en noget mere tør fornøjelse, når man har analsex frem for vaginalt samleje. Derfor er det meget vigtigt at bruge masser af glidecreme og prøve sig forsigtigt frem. På den måde får begge parter en god oplevelse.

5. Jeg håber hun kan lide det.
For langt de fleste er partnerens tilfredsstillelse en utroligt vigtig del af et godt samleje. Derfor er det afgørende for ham, at det også føles godt for dig. Tal med hinanden om, hvad der føles rart, og vær ikke bange for at sige fra, hvis noget ikke gør.

6. Husk at røre ved hendes klitoris.
Man kan nemt blive distraheret, når noget føles rigtig dejligt. Så hvis han er helt opslugt af jeres samleje, må han måske lige minde sig selv om, at han også skal huske dig.

9 ting du aldrig må stikke din tissemand ind i

 

Dagens Gossip