6 ting han tænker, når han kommer under et blowjob

Det er rigtig rart, men faktisk kan mænd også tænke andet, når blowjobbet slutter med et sprøjt.

Det er en fantastisk måde at starte sex på, og der findes ikke den mand i dette ganske land, der ikke bryder sig om at få et blowjob - i kort eller længere tid, og hvis han påstår andet, er han fuld af løgn.

Det er dog ikke alle mænd, der får chancen får også at komme under den orale hyggestund, og dem der gør, bør være meget ufattelig glade for deres partnere og huske at vise det med en buket blomster eller gaver i ny og næ. 

For dem, der måske har det til gode, så har vi samlet seks tanker med inspiration fra Cosmopolitan, der går igennem hovedet på de mest heldige mænd, der kommer under et blowjob. 

1.‘Nøj, nu kommer jeg altså’

Ja, det er oplagt, men sådan er sandheden nu engang. Når mænd skal til at ejakulere er der nærmest en panisk fornemmelse i kroppen, hvor at man tænker: Hov, så brænder det på, og det er NU at det sker. 

Læs også

Drømmejob: Få 220.000 kroner om året for at teste sexlegetøj

Det er den fornemmelse, der får mange mænd til at sige det højt til kæresten i den anden ende, og det er faktisk en god ide, så ‘klatten’ ikke kommer bag på nogen. Det er den første og bedste tanke, og den fornemmelse, der gør blowjobbet til en klassiker blandt sex-disciplinerne. 

2. ‘Men hvor skal jeg komme?’ 
Spørgsmålet er oftest rimelig omsonst, medmindre at I på forhånd har aftalt reglerne, så ender det højest sandsynligt i munden på den modtagende partner. 

Og det er kun godt, for det er det mest sandsynlige udfald, som man et eller andet sted må forvente, at den mand eller kvinde, der giver blowjobbet kender risikoen ved. Det er ikke særlig sødt at hive pikken ud af munden, for derefter at skyde sæden lige i øjnene på kæresten. Så bliver det hurtigt det sidste blowjob du nogensinde får. 

3. ‘Nej, du er da ikke færdig nu?’ 
Man kan jo egentlig godt forstå, hvis kæresten ikke er helt vildt med at få balsameret munden med sæd. Så lækkert er det jo nok ikke, og hvis du har drukket kaffe, røget smøger og spist tatar er det heller ikke nogen stor smagsoplevelse. 

Men forhold kan decideret gå i smadder, hvis kæresten vælger at stoppe blowjobbet, inden du er kommet. Pikken er helt stiv, kuglerne sidder helt op ved skaftet, og så får du ingen forløsning?

Hvis din partner ikke gider den samme finish, som du måske havde tænkt dig, så aftal noget at frækt, så blowjobbet ikke ender på en trist facon, og den stive banan for lov at ‘hænge i luften.’ 

Det vil nemlig få noget smukt og dejligt til at ende med at være noget rigtig skidt. Som når man putter remoulade på en makrelmad. 

4. ‘Wow, jeg er virkelig KONGEN lige nu!’
Tænk lige på din kæreste. Han slider enten på byggepladsen eller kontoret dagen lang. Han får ikke særlig meget ros for sin evner udi Excel eller for at blande mørtel.

Men i de to sekunder, hvor at han giver slip for safterne, er han bare KONGEN, og så er det ligemeget med de ubetalte regningerne  eller at bilen skal til syn.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Har han ikke fortjent at få den form for opmærksomhed bare engang imellem?

5. ‘Nu er vi også færdige’ 
En kæmpe pik er ikke et overflødighedshorn, og når først han har brølet som en svulstig hanløve, så er der faktisk ikke mere at komme efter.

Derfor er der slet ikke nogen grund til at slubre, sutte, bide eller slikke mere på banditten, for det bliver ikke bedre. Oplevelsen kan ikke forlænges, men hvis den kunne, så havde (mandlige) forskere nok for længst have fundet en metode for (hundredevis af) år tilbage. 

6. ‘HELT færdige’
Nej, der er ikke plads til nogen bonusrunde, selvom du er skidefræk at babbe ham af på den måde. Men eftersom at han ikke er en hormonfyldt teenager på 16 år mere, så kan han ikke mere end én gang. 

Så enten skal du som den slikkende lige være egoistisk og få ham til at pille og slikke, inden du tager sjoveren ind bag tænderne eller også må du ganske enkelt vente til næste morgen.

Når han først at han har følt sig som KONGEN, så kan man ikke tage kronen fra ham, og tvinge ham til en omgang i høet. Der er krige, der er startet for mindre - også selvom han er glad for sex

15 ting han tænker, når hun stønner højlydt under sex

 

Dagens Gossip