6 ting kvinder inderligt hader at mænd gør under oralsex

Seks klassiske fejl mænd begår, når de dykker nedenunder. Foto: Shutterstock

Det er ikke nok at kysse hende hende mellem benene. Disse 6 klassiske fejl er der ingen kvinder, der kan lide i dobbeltsengen.

Det er vigtigt at være betænksom i sengen, når man som mand gerne vil forkæle sin kvinde. 

Det kan ligefrem være, at man måske får lov til at kysse sin udkårne ned af benene, og måske finder læberne og tungen lige vej til missen, der nok på det tidspunkt trænger til noget opmærksomhed. 

Det er dog ikke alle, der mestrer at give deres elskede den rette form for opmærksomhed mellem benene, og selvom du slikker derudaf som en tørstig labrador, så er det likke sikkert, at dit ‘hårde arbejde’ bærer frugt. Der skal mere til. 

Derfor har vi fundet seks ting, som hun med sikkerhed ikke bryder sig om, når det gælder oralsex. Hvis du undgår disse fælder, bliver du dagens mand (eller kvinde) i skysovs. 

1. Du aner ikke, hvad du foretager dig
Det er klart, at du som mand ikke selv har så meget kontakt til det kvindelige kønsorgan, som kvinder har. Med mindre du er gynækolog, så er der gode chancer for, at du ikke har begreb om, hvor det gør ondt, og hvor det er rigtig lækkert, at du slikker, kysser eller rører.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Det kræver ganske enkelt øvelse at kunne stimulere en kvinde med munden, og derfor må du ganske enkelt lære at finde din udkårnes klitoris. Det bedste råd er at bruge øjnene og følge huden omkring skedeåbningen, hvor ‘læberne’ mødes. Der sidder den lige der, og tre ud af fire kvinder kommer via stimulering af klitoris, så den skal du også gerne kunne spotte. Mærk på din kvindes bevægelser, hvornår hun er begejstret - så lærer du hurtigt, hvad hun er vild med. 

2. Du polerer klitoris uden omtanke
Okay, du fandt din kærestes klitoris, og nu vil du virkelig give hende en ordentlig omgang, så det driver ned af væggene. Men det er en frygtelig begynderfejl at rive rundt i ærten, som en anden Joakim von And, der febrilsk pudser sine mønter. Det gør faktisk ondt, og hvis du kommer op med hovedet og ser en noget beklemt kæreste, så har du ikke gjort det særlig godt.

Prøv at mikse det hele lidt op, og lad vær med at slikke uden omtanke. Foto: Shutterstock

Sørg i stedet for at stimulere klitoris via forskellige vinkler, og brug dine fingre blidt. Måske endda stikke en finger ind i skeden samtidig med at du varierer tempoet og intensiteten med tungen. Det er ikke raketvidenskab, så længe at du blot blander dine tricks og er blid.

Når hun først rigtigt begynder at vrikke med hofterne og er nær klimaks, så lad for guds skyld være med at stoppe eller ændre dine bevægelser med tungen. Fortsæt med at gøre præcis det, som er ved at give hende en orgasme!

3. Du er stille som en østers 
Du tænker, at hvis du blot holder kæft og giver hende en ordentlig omgang, så bliver hun blid som et lam, men det er faktisk slet ikke tilfældet.

Spørg om hun kan lide det, giv komplimenter og sig, hvor sexet du synes, hun er. Det koster ikke noget, men får hende til at slappe af og blive blød som smør mellem dine hænder. Hvis du er lidt usikker på, hvor du skal starte med at kysse dernede, så kan du jo også bruge hendes respons til at mærke, om du gør det godt eller skidt. 

Læs også

Kvinde havde sex med sin mand hver nat i 13 år - men så opdagede hun den rystende sandhed

4. Du tænker: 'Nu er det vist også blevet min tur?'
Noget for noget i soveværelset er ucharmerende og røvkedeligt.

Hvis du kun går ned for at slikke i håbet om, at der så falder et langt slibrigt blowjob af bagefter, så ødelægger du selv den gode stemning med dine åndssvage bagtanker. Hvis du vil slikke, så gør det frit og åbent uden forventninger, og det råd gælder for kvinder såvel som mænd. Nyd at give!

5. Du er for kedelig, når du først er i gang
Hvis hun siger op, ned, hårdere, hurtigere, spørger om du også vil bruge en dildo på hende eller stikke en fræk finger i hendes røv, så prøv det. Det er helt okay at sige ‘nej, ikke lige i dag, skat’ men husk, hvem det er, der modtager og hvem det er, der giver.

Hvis du har inviteret hende på restaurant, så må hun også få tre retter, og så skal du også betale regningen. I hvert fald en gang imellem. Det kunne jo også være, at du prøvede noget, der gjorde dig selv vild i varmen.

6. Drop de hurtige genveje
Det kan være nemt at anlægge sig en rutine, hvor man slikker i fire minutter og laver de samme tre tricks, som man tror, virker. Men det er ikke den særlige oplevelse, som din kæreste eller kone har fortjent, er det vel?

Prøv lige at introducere noget nyt og rør hende på en ny måde eller skab noget mere romantik.

Du kan gøre et stort nummer ud af det, eller du kan overraske hende på en fræk og sjov måde, mens I tager opvasken eller børster tænder, men lad være med at køre den på rutinen under dynen - det er sgu for kedeligt.  

Denne person er der størst risiko for, at din partner er utro med