6 ting mænd ønsker sig i et forhold - men ikke tør bede om

Modelfoto: Shutterstock

Det er ikke altid nemt at fortælle sin partner, hvad det er, man virkelig har brug for.

Det er ikke altid lige let at være en del af et velfungerende parforhold. Der er mange ting, der skal tages hensyn til, hvis forholdet skal fungere. 

Desuden er det er ikke altid lige let at fortælle sin bedre halvdel, hvad det egentlig er, som man ønsker sig af vedkommende.

Dagens.dk har samlet en række ting, som mange mænd ønsker sig i et forhold, men kan have svært ved bede deres partner om.

1. Fysisk bekræftigelse.
Det intime samvær er en ualmindelig vigtig del af et velfungerende parforhold. Men det er ikke altid, at begge parter eksempelvis har det samme seksuelle behov. Hvis han har mere lyst til sex end dig, kan han måske blive usikker på sig selv. Lad ham vide, at du synes han er lækker, selvom I ikke har sex.

2. Følsomme samtaler.
Måske tænker du ikke lige over det, men alle har brug for at tale om, hvordan de har det. Også de, der ikke giver udtryk for det. Hvis din partner ikke er så god til at fortælle dig det, når noget går ham på, kan du prøve at hjælpe ham lidt på vej. Spørg ham, hvordan det går på arbejdet, med hans kammerater osv.

Læs også

5 grunde til at kvinder bakker ud af et forhold

 3. Plads.
Uanset hvor dejlig din partner synes du er, så har han sommetider brug for, at du ikke er ved hans side. Lad ham tage ud at drikke øl med sine venner, uden at du er med dem. Accepter, at han ikke altid gider med til fødselsdag hos din veninde. Hvis I sørger for at opleve noget hver for sig, har I også noget at fortælle om, når I ser hinanden igen.

4. Tryghed.
Din partner har brug for at vide, at han altid kan regne med dig. Jo mere han stoler på, at du er der for ham, jo mere vil han åbne op over for dig og engagere sig i den relation, som I to har opbygget sammen.

Læs også

8 grunde til at have sex med din bedste mandeven

5. Initiativ.
Selvom mange mænd godt kan lide at tage styringen, så nyder de fleste alligevel også at kunne slippe den engang imellem. Overrask ham for eksempel med en god og uventet middag, eller forfør ham i sengen.

6. Ærlighed.
Det kan sommetider være vældigt trættende, når man pakker det ind, som man egentlig ønsker at sige. Næste gang han spørger dig, hvorfor du er sur, så svar ham ærligt. Så har han også mulighed for at forholde sig til din vrede.